2777
2789
گوشت اردک خیلی لذیذه ...ولی خیلیم بو میده چون تو لجنزاره.....باید خیلی خوب بپزیش....دیرپزم هست...... ...

مامانم یکمی داره اصلا نمیزاره جای ککثیف برن نزدیک یه متر حیاط داریم اونجا نگه میداره بعضیا میزارن برن تو لجن ما اونارو اصلا نمیخوریم

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش نیم ساعت بذارین تو اب و ادویه

بعد اب و خالی کنین بذارین رو شعله کم 

خودش روغن میده بعد بچرخونین از همه طرف کامل سرخ شه بعد پیاز و سیر خورد کنین بریزین تا سرخ شن بعد اب بریزین

هم میشه بعد اینکه پخت با یکم ابش بریزین تو فسنجون

خدا جونم هیچوقت تنهام نذار

عزيزم واسه شما كه اولين باره ميپزي ساده ترين راه اينه كه اردكو سرخ كني قشنگ بعد تو تابه روغن بريزي با سير و پياز تفت بدي يه كوچولو خيلي كم اب نارنج يا رب انار بزني(من همه جورشو امتحان كردم هيچي هم نزني خيلي خوب ميشه)بعد روش اب بريزي تا بجوشه بعدم اردكو بذاري تو قابلمه اين سس رو بريزي روش يه چند ساعتي بمونه تا قسنگ نرم شه,من كه عاشقشم 😋😋😋😋اگه كنارش فسنجون هم درست كني كه محشره

عزيزم واسه شما كه اولين باره ميپزي ساده ترين راه اينه كه اردكو سرخ كني قشنگ بعد تو تابه روغن بريزي ب ...

گوشت اردك اگه خوب اماده بشه و اردكشو از جاي خوب گرفته باشين اصلا بو نمي ه،ما شماليها والا از اين مرغ ماشينيا بيزاريم،حالا مال شما چه نوع از اردكيه؟ميشناسيد؟مثلا ما ميگيم غاز يا هلندي يا مثلا مگ مگي😂

سلام

من امروز اردک پختم. فسنجون

البته بگم که اردک رو از اول خودمون پرورش دادیم توی باغ.. لجن هم نخورده بود تازه هم بالغ شده بود گوشتش هنوز جوون بود.

اما کلا نباید گوشت اردک رو چون پرنده است فکر کنی مثل مرغ میمونه

بلکه بیشتر باید با شتر مرغ و گوساله مقایسه کنی هم از نظر بو هم از نظر مدت زمان پخت. ضمنا اصلا هم نمیشه مثل مرغ مثلا یک ران رو برای یکنفر تصور کنی!!! چون فوق العاده خواصش بیشتره و کلسترولش بالاتره و چرب تره و سنگینه. برای همین بهتره مثل گوشت قرمز برای هر نفر اندازه دو سه تکه خورشی در نظر بگیری.