2777
2789
عنوان

چطوری خیانتش رو به روش بزنم

379 بازدید | 39 پست

چند وقت پیش یه گوشی تو ماشین پیدا کردم که رمز و اینا نداشت رفتم داخل مخاطبین گوشی فقط یه شماره به اسم یه دختر سیو بود اومدم با کلی دعوا و اینا تو روش زدم همونجا زنگ زد به دوستش که گوشیت تو ماشین جا مونده اونم بعد یه ربع اومد و برد گوشی رو ( الان میفهمم که با دوستش هماهنگ بوده که اگه من فهمیدم همچین کاری کنه ) 

بعد از اون رمز گوشیش عوض شد تا از کنارش تکون می‌خوردم فورا می‌رفت تو گوشی 

یه لحظه گوشی رو از خودش جدا نمیکرد 

تا دیشب 

رو مبل نشسته بود حواسش به تلویزیون بود یه لحظه چشمم خورد به صفحه گوشیش ( قسمت پیاما بود ) 

دیدم یه پیام دقیقا از همون اسم دختره رو گوشیشه که واسه پنجشنبه زده 

من مطمئنم این یه غلطی می‌کنه 

چون فورا گوشی رو خاموش کرد و دید من رفتم تو فکر همش می‌گفت چیشده چرا رفتی تو خودت 

نمیخام نسنجیده کاری کنم تورو خدا بگین چجوری به روش بیارم که دوباره نپیچونه

•💎•

همونجا ی چاقو میذاشتی بیخ گلوش میگفتی یا رمزتو باز میکنی یا خلاصت کنم.

الا دیگ کاری نمیشه کرد

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااین شواهد باز داری تاپیک میزنی راهنمایی بشی؟ مورد عنایت قرارش بده عزیزم حداقل ببین با کسی در ارتباطه چقده ارتباطشون برو گوشیشو بگیر رمز‌خودتم بزن بهش من همین کارو کردم جفت گوشیاش تحت نظرمه

چقدر تابلو میکنی یدوستی دارم تو روستا زندگی‌میکرده دانشگاه شهرما میرفت این‌انقدر زرنگ‌بود بدون تابلو کردن بلایی‌سره شوهر اورد البته کلا خیلی باهوش‌بود و‌هفت‌خط با اینکه روستایی بود زرنگو‌ موذی‌بود 

نباید سریع تابلو کنی باختی احساساتی هشتس عقلت گار نمیکنه شوهرت هم ازرهمین سواستفاده میکنه

کلا مردای‌ ناکس میرن سمت زنای ساده و شوت

کسی رو ندارم پشتم باشه 💔

میتونم بگم صبر کن و خوب باش شاید عذاب وجدان باعث شد ول کنه 

اگه کسی هست ک مورد اعتماد هست و حذف شنوی داره بهش بگو غیر مستقیم باهاش حرف بزنه 

در نهایت وقتی پشتوانه نداری چرا کنجکاوی می‌کنی اکه خیانت کنه و بفهمه می‌دونی و نمیری بدتره ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.