2777
2789
عنوان

چطوری خیانتش رو به روش بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه نیم ساعت دیگه میاد خونه میخام به روش بیارم

خب گفتی اونم گفت دلم میخاد بعدش میخایی چکار کنی ؟! فکر بعدش رو کردی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یه نیم ساعت دیگه میاد خونه میخام به روش بیارم

موذی‌باش مدرک جمع کن الان‌دیوار حاشاش بلنده خوده ادم بده میشی 

اللن میگه شکاکه مریصی تعادل نداری هزار برچشب بهت میزنه خودتم باورت میشه مشکل داری چقدر ساده ایید 

کسیکه خیانت میکنه فکر همه جاشو کرده حیا ندارن این ادما 

خب گفتی اونم گفت دلم میخاد بعدش میخایی چکار کنی ؟! فکر بعدش رو کردی ؟!

اسی جزو زنای احساساتی هیجانی که اخرش خودش ادم دیوونه و شکاک و مریض و نامتعادل میشه و مقصر متاسفانه

چه مدرکی آخه ؟ تنها مدرک گوشیه که یه ثانیه از خودش دور نمیکنه حتی وقتی خوابه میزاره زیر سرش

خب بدون مدرک و بدون پشتوانه با ب رو آوردن فقط اون رو هوشیار تر و خودت رو بی ارزش می‌کنی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان نگی یه وقت چون مطمعن باش حاشا می کنه و شلوغ بازی درمی یاره که تو داری تهمت می زنی و هزار تا دلیل می تراشه صبر داشته باش اتفاقا به روی خودت نیار خوب رفتار کن انگار همه چی مثل قبل هست بفهمه بو بردی حواسشو جمع می کنه دیگه آتو نمی ده ولی حسابی مراقب باش یه مدرک درست ازش بگیر که نتونه بزنه زیرش 

عذاب وجدان ؟ این آدم دلش از سنگه اصلا نمیدونه عذاب وجدان چیه

خب پس ب روش بیاری نظر من اینه میگه همینی ک هست میخایی چکار کنی ؟!

چه مدرکی آخه ؟ تنها مدرک گوشیه که یه ثانیه از خودش دور نمیکنه حتی وقتی خوابه میزاره زیر سرش

باید هردفعه میخواد رمز‌گوشیشو بزنه زل بزنی ببینی میتونی رمزشو‌ بفهمی یا نه اگه فهمیدی یه بار که حمومه مثلا برو همراه من شمارشو رو گوشیت باز کن و پیامایی که بابت این اومد رو گوشیش رو‌حذف کن که نفهمه بعدم برو‌کارکرد خطشو‌پیام‌و‌زنگاشو‌ببین