2777
2789

من هرگز دستپخت مادرمو نخوردم واقعا بدون اغراق میگم هرگز نفهمیدم طعم غذاهای مادرم چجوری انقدر که کم آشپزی کرد من الان میتونم بشمارم چند بار فلان غذا رو درست کرد همیشه از مدرسه میومدم خونه یه خونه خالی سرد آشپزخونه خاموش نه اجاق گاز روشن بود نه بوی غذا پیچیده بود هیچی بعد مینشستم گریه میکردم تو دلم میگفتم خوشبحال فلان دوستم الان ناهار مامانش درست کرده میخورن تابستونا هم میفرستاد خونه خواهر بزرگم کلفتی خودش ‌و بچش و کنم بابامم زن گرفت رفت با زن جدیدش تشکیل زندگی داد اون زن جدیدش زن زندگی بود آشپزی خونه دازی بچه داری شوهر داری زنانگی و بلد بود پدرم و جذب کرد مادرم من هیچی بلد نبود الانم هر دو فوت شدن هی تف تو این زندگی ساده ترین چیزا برام عقده و حسرته ولی بجاش خودم برای بچم نمیخوام هیچوقت کم بزارم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

خدا بیامرزتشون انشاالله شما جبران میکنی برای بچه هات 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکار که ننشسته بودهشاید داشته با کارکردن بیرون نذاره حس کمبود چیزی کنی

لزوما نه

من البته سرکار میرم و موافق سرکار رفتن ولی امکان نداره بچه هام بی غذا باشن

اما دوستم کارمند جای خاصی نیست خودش کارگاه داره ولی چیزی که میدونم حتی اجاره کارگاه رو شوهرش میده  پولی درمیاد خرج کارگاه .‌...بچه هاش هم .....

منظورم اینه همه به خاطر مشکل مالی کار نمیکنن فقط دوست دارن حتما کار کنن

خوب پس چی میخوردین؟

هر چی پیدا میشد نون و پنیر تخم مرغ گاهی خودم شب غذا درست میکردم میذاشتم واسه فردا از ده سالگی غذا پختم البته غداهای ساده بعد ۱۴ ۱۵ سالم شد غذاهای بیشتر یاد گرفتم بپزم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود