2777
2789
عنوان

یه حاضر جوابی خفن پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 28 پست

چرا بابت اینکه چرخ خیاطی (یا هر وسیله‌ دیگر) شما و فردی دیگر مشابه هم باشه باید ناراحت بشین و به تکاپو بیفتید حرف گزنده‌ای بگین که به کسی که می‌گه بین این دو  شباهتی هست، بگین و آزرده و پشیمونش کنید؟!

هر وقت پرسیدن درمورد کارت بگو حسابی سرم شلوغه عزیزم یه چندتا از بهترین طراح های لباس تهران بهم پیشنه ...

حالا من اینو بگم میگن : مشغول چی هستی؟ کجا کار میکنی؟ اینارو بگم که دیگه زندگیمو میترکونن از بس چشم شورن 😁😆😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بابت اینکه چرخ خیاطی ( یا هر وسیله‌ دیگر) شما و فردی دیگر مشابه هم باشه باید ناراحت بشین و به تک ...

مساله این نیست 

مساله اینجاست که از بعصی از تخریبها واقعا دلخور میشم فقط میخوام جوری جواب بدم که ادب بشن 

حالا من اینو بگم میگن : مشغول چی هستی؟ کجا کار میکنی؟ اینارو بگم که دیگه زندگیمو میترکونن از بس چشم ...

واییی من به شخصه با ادمایی که چشمشون شوره و حسودن سریع قطع رابطه میکنم هر وقت هم زنگ بزنن اصلا جواب نمیدم خودم بعدا بهشون پیام میدم ببخشید گوشیم رو سایلت بوده یا دست فلانی بوده  کم کم ازش دور میشم چون اینجور ادما مانع پیشرفت ادم میشن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
زورم میاد فقط همین که خودشون پولدار و شاغلن من چیزی نمیگم تخریب نمیکنم حسادت نمیکنم

ببین خانم گل این جور آدما از این نوع هستن که فکر میکنن چیزی نگن مردم فکر میکنن لالن،بخدا تنها از این میس،و،زن که شما پشتکار داری ومیخوای بهدفت برسی،فقط رو ی کارت تمرکز کن،ولشون کن،وقتی ببینن برات مهم نیستن خودشون ول میکنن،فوقش بگو من تازه کارم اینم برای دم دست گرفتم وقتی دستم راه افتاد عوض میکنم،چه مارکی خریدی؟

مساله این نیست مساله اینجاست که از بعصی از تخریبها واقعا دلخور میشم فقط میخوام جوری جواب بدم که ادب ...

اینکه وسیله‌ای که شما دارید منحصربفرد نیست و دیگرانی هم دارند، حقیقت دردناکیه؟!  که حتی از روی غرض حتی به فرض کسی بگه بخواهید مکدر بشین؟! 

در مواجهه با آدم‌های تنگ‌نظر و... بهترین واکنش بزرگ‌منشی و عادی عبور کردن‌ه. 

ببین خانم گل این جور آدما از این نوع هستن که فکر میکنن چیزی نگن مردم فکر میکنن لالن،بخدا تنها از این ...

عزیزم گفته هاشون اینجوره 

ععععع شبیه چرخ مامان منه !

مثل اینکه یه پیراهن بخرم بعد شما بگی ععععع شبیه مال منه!این فقط بوی سوختگی و حسادت میاد و فششششار 

اینکه وسیله‌ای که شما دارید منحصربفرد نیست و دیگرانی هم دارند، حقیقت دردناکیه؟! که حتی از روی غرض ح ...

من میدونم که اون وسیله هاییی که دارن مال دهه ۵۰ و ۶۰ هستش و مال من ۱۴۰۰ کلی فرق هست ولی اونا اینجور رفتار میکنن که منو کم اررش جلوه بدن هم خودمو تخریب کنن هم وسایلمو اینجور منو هم سطح خودشون کنن