2777
2789
عنوان

دلم شکست دیشب البته برای بار چندم

105 بازدید | 6 پست

بچه بودم فک میکردم آدم دلش بشکنه دیگه نمیتونه زندگی کنه اما میبینم ادم ۱۰ تا جون داره شایدم ۱۰۰ تا

همیشه سعی کردم درست زندگی کنم به کسی بدی نکنم نمیدونم چرا هر چی سنگه مال پای لنگه

من خیلی اروم بودم همه روم قسم میخوردن به خاطر اخلاق خوبی که داشتم از وقتی ازدواج کردم شوهرم تحقیرم میکرد سره یه سری چیزای بیخود منم واسه همین یکم عوض شدم دیگه سکوت نمیکنم بعد از زایمانم که بدتر شدم داروی اعصاب ۲ ماهه میخورم یکم بهترم بعد همسرم به دکتر میگه مشکل خانومم مادرزادیه؟؟ من توو این چند سال یه روز خوش نداشتم

من خشکم زد دلم شکست اصلا اشکام بند نمیاد چون اصلا اینطور نبوده من خیلی دوسش دارم خیلی باهم خوبیم فقط از هم یکم سرد شدیم مخصوصا همسرم از من شاید به خاطر بچه اس! کسی رو ندارم باهاش دردودل کنم حالم خیلی بده چقد سرم منت میذاره هی میگه من به تو لطف میکنم😔 اخه یعنی چی ادم مکه به زن و بچس لطف میکنه؟وظیفه اس غیر اینه؟

نگذار زخمهايت تو را به كسي كه نيستي تبديل كند!

ببین تک تک کلماتی ک گفتی منم و شوهرم

اینم شانس ما بوده خاهر با این عوضیایی ک خدا داده بهمون شوهر من ک خدا جواب پدرشو بده اون پرش میکنه 

بر علیه من و خانوادم مخصوصا بابام ینی کلا بابام راه هم میره ایراد میگیره

من ک واگذار کردم به خدا 

منم دقیقا دکتر رفتنی ام یکم مرددم برم دارو مصرف کنم یا ن 

همینجوریش شوهرم بهم تیکه میندازه ک تو افسرده ای فلانی فک کن اگ دارو مصرف کنم چی میگ 

حالم ازش بهم میخوره حیف به خاطر بچه مجبورم بسازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تک تک کلماتی ک گفتی منم و شوهرماینم شانس ما بوده خاهر با این عوضیایی ک خدا داده بهمون شوهر من ک ...

اخه ادم چرا باید بسازه؟؟ جرا همیشه زن باید کوتاه بیاد؟🥺

من ک تو این ده سال روزی نبوده دلم نشکنه دیگ دلی برام نموندهه

من نمیدونم چرا عادت نمیکنم هر سری مثل روز اول گریه میکنم حالم بد میشه تازه همه چی سره من میشکنه کاش از اول دستم توو جیب خودم بود که محتاج نباشم واقعا حالم از خودم بهم میخوره

اخه ادم چرا باید بسازه؟؟ جرا همیشه زن باید کوتاه بیاد؟🥺

دیگ اینه دیگ

من با اینک بخام جدا شم پشتیبان دارم ولی خودم نمیخام

هنوز امبد دارم ادم شه

هنوز به این زندگی لعنتی امید دارم

من ک دلرم خودمو مشغول میکنم استخدامی بدم دعام کن قیول شم یه نصفه روز از شر این خونه خلاص شم

دیگ اینه دیگمن با اینک بخام جدا شم پشتیبان دارم ولی خودم نمیخامهنوز امبد دارم ادم شههنوز به این زندگ ...

خداروشکر شوهرت اجازه میده کار کنی شوهر من از اول طی کرد من احمق بچه بودم نفهمیدم قبول کردم