2777
2789
عنوان

خانومای وارد به طلا خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 24 پست
سبک نمیشه که کج و کوله بشه تو استفاده؟

کج و کوله که فک نکنم بشه نمیدونم والا من یکی واسه دخترم گرفتم خیلی کوچیکه ولی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست دوم اگه بخواهی با حدود ۱۰اگه نازک و سبک برداری موقع خواب کج میشه

نه دست دو نمیخوام.گوشم یه سری چرک کرد به خاطر گوشواره الوده.الان بعد چند سال میخوام دوباره سوراخ کنم و سریع طلا بندازم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

اگه برا استفاده میخوای حلقه ای سایز نوزادی بگیر کیپ میشه تو گوشت هم وزنش پایینه هم اصلا خراب نمیشه ۷۰۰ سوتیشم هست

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

خانوما مدل خاصی یا عکسی دارین پیشنهاد بدین؟ میخی نمیتونم بندازم اذیت میکنه موقع خواب.حلقه ایم اگه سنگین نباشه مثل بچه ها و جوونا میشه سنم بالاست.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
اگه برا استفاده میخوای حلقه ای سایز نوزادی بگیر کیپ میشه تو گوشت هم وزنش پایینه هم اصلا خراب نمیشه ۷ ...

زشت نمیشه؟ سنم بالاست

زشت نمیشه؟ سنم بالاست

نه جانم فقط اسمش نوزادیه منظورم اینه سایزش کوچیکه خیلی خوشگله تو گوش من چند ساله تو گوشمه چیزیش نشده 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

هر وقت پول داشتید بخرید ...نگاه نکنید هی بالا و پائین میشه . .شما برای استفاده ی دائم میخواید پس نباید نگران قیمت روزانه اش باشید ...مطمئن باشید حتی اگه نسبت به فردا گرونتر هم بخرید تا یه سال نشده قیمتش بالاتر میره ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خانوما مدل خاصی یا عکسی دارین پیشنهاد بدین؟ میخی نمیتونم بندازم اذیت میکنه موقع خواب.حلقه ایم اگه سن ...

همون مدل نوزادی یا حلقه ای ساده و کیپ بگیر عالیه ...من خودم با اینکه میتونستم مدل های متفاوت بگیرم ولی این سبکی گرفتم برا استفاده دائم .و هنوزم خیلی راضی هستم ازش ...خیلی قشنگن ..به همه سن و سال ها هم میخوره ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........