2777
2789
عنوان

موقع موعدمه عقب انداختم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 42 پست
موقع عکاسی بگو شک به بارداری دارم گان مخصوص تنت میکنن

اها ینی مشکلی پیش نمیاد دیگه؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نپرس ولی اگه شک داری نرو

جدی؟ الان نباید برم اخه نازایی دارم تقریبا بارداری غیر ممکنه ولی هیچ وقت عقب ننداخته بودم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
اره همیشه منظم بوده اما نازایی دارم با خودم میگم توهم زدم باز

نه عزیزم توهم چرا ؟

بیبی چک بزن انشاالله که باردار باشی به حق آقا امام رضا علیه السلام فقط بی‌بی چک یه هفته بعد موعد خیلی دقیق تره اما بازم ممکنه جواب بده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

عکس دندون فکر نکنم ضرر داشته باشهباز به اپراتور بگو مشکوکی بعضی جاها گان مخصوص دارن

باشه مرسی

نه عزیزم توهم چرا ؟بیبی چک بزن انشاالله که باردار باشی به حق آقا امام رضا علیه السلام فقط بی‌بی چک ی ...

باشه عزیزم

خیلی ازت ممنونم 🙏🏻🎀♥️

خیلی دعام کن🙏🏻🙏🏻

باشه عزیزمخیلی ازت ممنونم 🙏🏻🎀♥️خیلی دعام کن🙏🏻🙏🏻

چشم عزیزم محتاجم به دعا لایق باشم برم حرم حتما نائب الزیاره میشم از طرفت ❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

جدی؟ الان نباید برم اخه نازایی دارم تقریبا بارداری غیر ممکنه ولی هیچ وقت عقب ننداخته بودم

بی لی چک بزن 

من الان او بچه ندارم زیره خاکه 

نمیدونم علا فوتشو 

گاهی میگم شاید این بوده

به حکمتش دل بسپار(خدا)