2777
2789
عنوان

موقع موعدمه عقب انداختم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 42 پست
چشم عزیزم محتاجم به دعا لایق باشم برم حرم حتما نائب الزیاره میشم از طرفت ❤️

وای خیلی ممنونم مهربونم🙏🏻🤗😭

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی لی چک بزن من الان او بچه ندارم زیره خاکه نمیدونم علا فوتشو گاهی میگم شاید این بوده

عزیزم 😔

ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم🙏🏻

ان شالله خدا دوباره دلت رو شاد کنه🙏🏻🙏🏻

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
وای خیلی ممنونم مهربونم🙏🏻🤗😭

فدات شم قشنگم 😘 خبرشو بده حتما مشتاقم زودتر جواب مثبت رو ازت بشنوم اگه یه درصد بیبی چک خطا داد و هاله ننداخت ناراحت نشیا برو آزمایش بده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

انشاالله که بارداری گلم.اگه بی بی چک مثبت بودهمین جابیاخبرشوبده که خوشحالیمونوتقسیم کنیم

🙏🏻💙

فدات شم قشنگم 😘 خبرشو بده حتما مشتاقم زودتر جواب مثبت رو ازت بشنوم اگه یه درصد بیبی چک خطا داد و ها ...

باشه عزیزم🙏🏻

بچه دارم الان ۱۱سال پیش بود

خوب خدا رو شکر😘😘😘😘

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم💙🙏🏻

التماس دعا🙏🏻