2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره کار کنم

170 بازدید | 15 پست

سلام 

شوهرم نمیزاره کار کنم منم تو وضعیت الان پول دکتر زنان و دندون پزشکی موندم یه سری از لوازم خونگی مون هم هی خراب شده پول درست کردنش رو نداشتیم خراب مونده وسایل دیگه هم همین طور ....مادر شوهرم میاد خونمون میگه این چیز نگه دار نیست روی اعصابمه بخدا دیگه خسته شدم دیگه بریدم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم اصلا نمیتونه با وسایل برقی کار کنه همه چیزو میزنه خراب می‌کنه منم گل نمیتونم نگه دارم هر کار کنم نهایت یسال میمونه بعد خودبه خود خراب میشه ..حرف شما هم درسته کافیه پول نباشه مواد خوراکی باهم تموم میشن دندون خراب میشه وسایل خراب میشه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
بعنوان یه مرد دارم میگم حق داره بنده خدا..خبر از محیط کار تو ایران نداری..بری سر کار یه نگرانی هم به ...

چرا کوچولوئه نمیتونه از خودش مواظبت کنه!؟

اینم شد دلیل اخه برادر من

مادر شوهرم اصلا نمیتونه با وسایل برقی کار کنه همه چیزو میزنه خراب می‌کنه منم گل نمیتونم نگه دارم هر ...

خسته شدم دیگه واقعا درد داره وقتی پول تعمیرش رو داشته باشی سریع درست میشه زیاد به چشم نمیاد

چرا کوچولوئه نمیتونه از خودش مواظبت کنه!؟اینم شد دلیل اخه برادر من

راست میگن بد زمونه ای شده احتمالا شما ندیدین.....ما زیاد دیدیم .....میان یه جوری قاپت رو میدزدن خودت میمونی یا مثلا بهت تجاوز میکنن و یه عمر عصبی میشی

راست میگن بد زمونه ای شده احتمالا شما ندیدین.....ما زیاد دیدیم .....میان یه جوری قاپت رو میدزدن خودت ...

شاغلم😊 ۶ ساله

هیچ کدوم از این موارد رو نه خودم تجربه کردم نه اطرافیانم اما شما که انقدر حساسی دیگه چرا ناراحتی شوهرت اجازه کار نمیده!؟

حتما روحیات شمارو میدونه دیگه

شاغلم😊 ۶ سالههیچ کدوم از این موارد رو نه خودم تجربه کردم نه اطرافیانم اما شما که انقدر حساسی دیگه چ ...

عزیزم اینکه شما با چنین مواردی مواجه نشدی نشون دهنده خانومی شما و محیط کاری امنتونه

ایشون توی شرکت کارگر بودن میگن یه خانم خوش چهره میان داخل شرکت که خیلی زن خوبی هم بودن ولی خوب میگفتن عجب جنسیه و.....که قابل گفتن نیست ایشون که غیرتی بودن گفتن ببین چقدر خانوم بوده که به جای استفاده از بدنش اومده کارگری که پول حلال دربیاره .....ومتاسفانه خیانت به همسر و فرزند رو ام دیدن هم از خانوم هم آقا .....من خودم از مرد های عوضی بدم میاد الان هم بچه کوچیک دارم مجبورم منزل باشم