2777
2789
عنوان

بارداری دوقلو

187 بازدید | 22 پست

سلام خانوما 

در بارداری دوقلو اونم تو یه کیسه اب وزن بچه چقد باشه نرماله؟؟؟

۳۱هفته رفتم سنو هرکدوم از بچه ها ۱کیلو ۲۰۰گرم بوده ۳۴هفته هم ختم بارداریم هست بنظرتون وزنشون پایین نیست؟؟

بهداشت میگه طبیعی هستش تو‌بارداری چندقلو ولی دکترم میگه کاش هرکدوم ۲کیلو بشه خیلی نگران میکنن ادم رو 🥹🥹🥹🥹میشه نظرتونو بگید خیلی استرس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه خانومی 👍🏼🧁

آره نرماله..توی ژنتیکتون داشتین دوقلو؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خوبه تا اون موقع انشالله دوکیلو میشن.

چیزایه کبابی بخور،قارچ‌کبابی.

مرغ کبابی . گوشت.

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

خوبه تا اون موقع انشالله دوکیلو میشن.چیزایه کبابی بخور،قارچ‌کبابی.مرغ کبابی . گوشت.

هرچی بتونم میخورم الان رفتم توی ۳۳هفته انشالا وزنشون یکم بالا بره تو این ی هفته 

اره دخترن😍

واااااااااااای😍 خدا برات نگه داره🥰

یکی از آرزوهام این بود و خدا نداد بهم💔

عاشق سوین و آوین بودم  چند سال پیش

شما چی میذاری🤩

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....