2777
2789

بچه ها من دو جفت کفش سفارش دادم برام یک کد مرسوله فرستادن امروز بستم رسید فقط یک جفت کفش بود اینو من چطور پیگیر کنم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروشنده اشتباه کرده. تو دو تا بسته که نمیذارنش. همون موقع زنگ میزنی به فروشنده میگفتی خوب

باهم همون لحظه ثبت سفارش کردم

فروشنده اشتباه کرده. تو دو تا بسته که نمیذارنش. همون موقع زنگ میزنی به فروشنده میگفتی خوب

زنگ زدم ب پشتیبانیشون ج ندادن

اگه گردن نگیره شکایت کناز اسناد و مدارکی که می‌تونی بهش استناد کنی استفاده کن

چ اسنادی چیزی ندارم اخه همون جعبه ست ک فقط یک جفت کفش توش بود🥲میتونن ادعا کنن فرستادن من نمیدونم چطور باید بهشون اثبات کنم 

حتما زنگ بزن اطلاع بده اگه زیر بار نرفت می‌تونی شکایت کنی. تو گوگل سرچ کن یه سایت هست مخصوص شکایت از ...

وای فکر کنم تا فردا سکته کنم خیلی عصبی شدم 🥹ممنون عزیزدلم از راهنماییت اگه زیر بار نرفتن شکایت میکنم

چ اسنادی چیزی ندارم اخه همون جعبه ست ک فقط یک جفت کفش توش بود🥲میتونن ادعا کنن فرستادن من نمیدونم چط ...

خب اگه فرستاده باشن می‌تونی از طریق شرکت پست به صحت و سقم ماجرا پی ببری 

ولی اگر نفرستاده باشه میتونی از طریق استناد به پست و شماره مرسوله که یه جفت از طرف فروشنده فرستاده شده 

اون رو محکوم کنی و جبران خسارتتو بخوای