2777
2789

اگه آرایشگاه برم میگه حتما باید با مادرم بری اگه دکتر برم اگه داروخانه برم خودش هم باهام نمیاد بدون مادرش نمی‌بره ، امروز بچه ام مریض بود میخواستم برم داروخانه گفت با مادرم برو منم گفتم نه چقدر باید همش همه جا مادرت رو اذیت کنیم خودم میتونم برم ، باورتون نمیشه لج کرد نبرد ! مریضی بچه براش مهم نبود تا آخرش گفت زنگ بزنم به مادرم منم گفتم نه ! تا کی میخواد این رفتار رو ادامه بده ، منم قهر کردم باهاش ، اونم میگه چون از مادرم بدت میاد نمی‌خواهی باهاش بری در صورتی که من خجالت میکشم همش زحمتش بدم واقعا چشه ، هیچ بیماری من از مادرش مخفی نمی مونه اینم شد زندگی 

فک‌نمیکنی بددله؟؟

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد دل که هست ولی خودش هم میاد باهام میگه مادرمم باشه شما دو تا برید داخل من بیرون منتظر می مونم

کلا میترسه تنهایی بفرستت جایی

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

خودش هم که میاد باهام نمیدونم مشکل چیه فکر میکنم بدش میاد با من دوتایی بره جایی

😑😑

ازدواجت سنتی بوده؟

اومدن مادرشوهرت چه برکتی داره؟زبون بازه،دکتر آشنا داره چیه آخه

آره خیلی خوب حرف میزنه ولی منم باید یاد بگیرم تنهایی برم جایی یا نه ، همه ی اینا رو بهش گفتم ولی گوش نمی‌ده 

بله سنتی بود ولی تو دوران عقد عاشقم شد و بعد اینکه بچه دار شدیم اون عشق خیلی کمرنگ شد بیشتر دعواهامو ...

الهی بگردم

انشالله حل بشه