2777
2789

سلام.

پسر من سه ماهشه

تو خواب خیلی اب دهنش میپره گلوش

طوری که نمیتونه قورت بده و از خواب میپره.صدای هییییییع هم میده.

میخواستم بدونم بچه های شمام اینجور میشن؟طبیعیه؟

و اینکه شما به بچه هاتون اب جوشیده سرد شده میدین؟

نی نی های شما هم دستشونو میخورن؟

اب از دهنشون میره؟

ببخشید سوالام خیلی شد.

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع خواب بچه بدنش رو کمانی می کنه?

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

برای این حالتش کم پیش میاد آب دهنش بپره تو گلوش همیشه به پهلو بخوابونش 

آب نه بهش نمیدم الان نیاز نداره طبق برگه پشت کارت واکسناسيونش عمل کن هنوز زوده برای آب خوردنش 

دستشم میخوره آب از دهنشم می ریزه 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
عزیزم آب دهنش نیست....رفلاکس داره....ببرش دکتر

نداره عزیزم.دکتر بردم.گفت طبیعبه.اما خیلی میره.

یعنی بخاطر لثشه؟

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
موقع خواب بچه بدنش رو کمانی می کنه?

یعنی چجوری؟

وقتی تو گلوش میپره سرشو میاره بالا و میگه هیییییع