2777
2789
عنوان

مادرایی که نی نی سه چهار ماهه دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 29 پست
نداره عزیزم.دکتر بردم.گفت طبیعبه.اما خیلی میره. یعنی بخاطر لثشه؟

اگه رفلاکس پنهانم نداره....احتمالا داره دندون درمیاره

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
یعنی چجوری؟ وقتی تو گلوش میپره سرشو میاره بالا و میگه هیییییع

عزیزم بچه رو به پست نباید بخوابونی اصلا

بچه باید به پهلو بخواه

حالا در این حالت بدنش رو کمانی می کنه یا نه یعنی موقع خواب سرش رو خیلی به عقب می ده یا نه

اگر نه خیالت راحت رفلاکس نداری

و تمامی مواردی5که گفتی عادی هست

به بچه هم اصلا آب ندهای

خصوصا که الان هوا سرده و اصلا احتیاجی نیست

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آه گوشیم خیلی بد تایپ می کنه😡

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

رفلاکس پنهان چجوره

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
تمام کارای بچه تون کاملا طبیعیه

خداروشکر

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
آه گوشیم خیلی بد تایپ می کنه😡

مثل من

معذرت میخوام از همگی دیر ج میدم.

بچه ها دکتر بهم گفت دو قاشق بهش اب جوشیده بدم.

یعنی ندم؟

نی نی سایت خیلی بد شده.
بچه ها دکتر بهم گفت دو قاشق بهش اب جوشیده بدم. یعنی ندم؟

آگه دکتر گفته بده

ولی از نظر رفلاکس پنهان برسی پکن تا خیالت راحت شه

مهم ترین علامتش هم همین کمانی کردن بدن هست 

اگر رفلاکس نبود حالتاش کامل طبیعی هست

بچه منم جوش میزنه ۳۲ روزشه

عزیزم از نظر آلرژی به پروتیین گاوی باید نوزادتون بررسی بشه. دختر من از ۱۵ روزگیش شروع کرد به جوش زدن صورتش. تا ۲۷ روزگی که بردمش دکتر و تشخیص آلرژی داد. تنها علامتشم همین دونه ها یا جوش ها بود.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
عزیزم از نظر آلرژی به پروتیین گاوی باید نوزادتون بررسی بشه. دختر من از ۱۵ روزگیش شروع کرد به جوش زدن ...

یعنی چی؟ تجربه ندارم من ببخشید 

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
یعنی چی؟ تجربه ندارم من ببخشید 

من دخترم که دونه زد صورتش کفتن گرمیه و ... کلی کارهای سنتی انجام دادم بوسش نکردیم و خیلی کارا ولی در نهایت دکتر که دید گفت آلرژیه. چون شیر خودمو میدادم تا شش ماه رژیم کامل بدون لبنیات بودم یعنی حتی یکدونه شکلات که توش شیرخشک یا کره باشه نخوردم. شله زرد حلوا نذری غذای بیرون هر چیزی که نمیدونستم توش ممکنه ذره ای لبنیات باشه نخوردم. شش ماهگیش رژیم خودم تموم شد از ۸ ماهگیش هم خودش خوب شد و لبنیاتو براش شروع کردم.اگر شیر خشکی هست که باید شیر اچ آ بخوره. اونایی هم که درصد آلرژیشون بالاست شیرهای مخصوص دارن که دکتر مینویسه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.