2777
2789
عنوان

راجب دوس پسرم راه حل بدین

158 بازدید | 18 پست

شیش ساله با دوس پسرم دوستم خواستگاریمم اومده سر مهر دعوا شد و من ترجیح دادم بیشتر فک کنم به اخلاقاش 

اون هیجده سالش بود من پونزده سالم بود ک باهم دوس شدیم کلن وضع مالی پدرش خیلی خوبه ولی پسرش نه شغل داره نه درامد از باباش پول میگیره 

خیلی خیلی کنترل گره و این منو اذیت میکنه چون من روحیه مدیریتی دارم 

از ی طرفی هی میگ با مشکلات من بساز پدرم پولداره زندگی بسازم برات همه کیف کنن 

از ی طرفی چون شغل ندارع و باباشم خسیسه زیاد برام خرج نمیکنه 

توی این شیش سال یکبار برام گل نخریده فقط یکبار برام کادو خریده 

همیشه ذهنش درگیره و نمیتونه تصمیم بگیره باباش ی سالع بفکر اینه ک براش شغل بزنه نمیتونه کار کنه انگار ی روز میگ مغازه لباس میزنم ی روز میگ لوازم یدکی میزنم 

و در نهایت بجای شغل چیزای دیگ از باباش میگیرع 

همیشه به من میگ پول ندارم در صورتی ک تو این ی سال و نیم ی دویس شیش ی پژو چهار صد و پنج ی خونه و ی مغازه باباش به نامش کرده ولی دریغ از ی شاخه گل 

ی هزاری پول 

شما بودین زن همیچین ادمی میشدین ؟؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن مامانم دقیفا با بابام با شرایط شما ازدواج کرد الان مامانم ۵۴ شالشه بابام ۷۲ سالش 

که پدر بزرگم فوت شده یعنی تا زنده بود بهشون کمک نمیکرد الان این همه سرمایه  فقط بدرد ما خورد که یو خونه بنام منه یک خونه بنامم داداشمم دیگ صفر الان من مجبورم برا پول لباس و... خودمم کار کنم خوبیش فقط اینه کرایه خونه نمیدیم

نخیر عزیزم

خودت موقع نوشتن به این نتیجه رسیدی این ادم به درد نمیخوره

ولی چون مدت زیادی باهم بودیم دل کندن سخته

اما وقتی تو دوران دوستی اینطوریه بعد ازدواج بدتر و غیر قابل تحمل تر میشه

توی بحث ازدواج تمااام احساسات باید گذاشت کنار و منطقی تصمیم گرفت

با هیچ منطقی این ادم شوهر خوبی برات نمیشه 

پولدار خسیس

اره پدرش از قدیم و الایام کارمند بوده از اینا بوده ک از سفرش و عشق و خالش میزده خونه سازی میکرده انقد به اینا سختی داده عادت کردن فک میکنن همه چی ایندس در صورتی ک دارن حال و از دست میدن