2777
2789

روزی پدر مصری به فرزندش میگفت: فرزندم ما امپراطوری بسیار بزرگی داشتیم

و پدر یونانی خطاب به فرزندش میگفت: فرزندم ما دانشمندان خیلی خوبی داشتیم

و پدر عرب خطاب به فرزندش میگفت: فرزندم ما پیامبران

خیلی مهربان و بزرگی داشتیم

و پدر ایرانی خطاب به فرزندش میگفت: فرزندم ما سرزمینی داشتیم که مصر بخشی از آن بود🌱

رومی ها در نبرد از ما شکست خوردند👑

یونانیان در ایران تحصیل میکردند🎓

و قبل از اعراب ما خدای یکتا را میپرستیدیم💫

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
فرزندم ببین الان کجاییم حالا

🫠 دقیقا

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزندم الان خیلیا شعارهای قشنگ میدهند و خود را فرزندان ما معرفی میکنند ولی در عمل کاملا خلافش را میب ...

متوجه نشدم گلم کیا خودشونو فرزند ما میدونن؟!

همونایی که فقط شعارهای قشنگ میدن ولی در عمل اصلا به شعارهاشون عمل نمیکنن الان دورو خیلی زیاده اسی

اونکه صدرصد عزیزه دلم