2777
2789
عنوان

همسرتون و یا نامزدتون میاد خونتون در چه حد راحته

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 56 پست

من سیزده ساله ازدواج کردم وقتی میرم خونه مامانم چون مامانم پیرن همسرم تو سفره پهن کردن و جمع کردن کمکم میکنه گاهی میگم این ماست و بذار یخچال اینا انجام میده آب بخواد خودش میگم برو وردار من دستم بند باشه،اما همه اینا کنار هم خیلی به مامانم احترام میذاره هم مامانم خیلی به همسرم احترام می‌ذاره و بدون کلمه آقا اسم شوهرمو صدا نمیکنه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
چیزی بخواد کمک کنه بزاره داخل یخچال چطور

کمک ش در حد جمع کردن ظرف یا حتی شستن ه،ولی سر یخچال نرفته هیچ وقت تا حالا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم حالشو نداره میوه و پذیرایی بیاره، شوهرم خودش میره میاره، مامانمم خوشحال میشه تازه.

شوهرم چای دم میکنه، میاره، همه میخوریم😁

کلا راحته، ولی در کل آدم پرخوری نیست

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

نه خونه بابام اینا در یخچالمون و باز نمیکنه قربون صدقه هم بنظرمون جلو بزرگترا خصوصا پدر مادرامون زشته ،غذا هم مثل همیشه میخوره و صحبت و بگو بخند و اینا میکنه البته با برادرام اکیپ میشن بر علیه من😐😐😐😂😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

تو نامزدی که برای ناهارمیومد خیلی مبادی اداب بودالان که عروسی کردیم خودش میره در یخچالخوراکشم خونه م ...

چرا این مردها بعضیاشون انقدر راحتن ؟ جالب نیست به نظرم شاید هم من نمیپسندم 

و دیگر هیچ…
موافقمخب اگر همسرتون اینکارو کنه چی میگید شما بهش آدم چی میتونه بگه

ماهم داماد اومده تو خونمون هم عروس. وقتی تو جو خانواده قرار میگیرن و میبینن همه چطور رفتار میکنن و ی حدومرزی همیشه هست خودشون دستشون میاد. 

اگرم لازم باشه همسراشون بهشون ی نکته ای رو میگن ک مثلا فلانی جان تو خانواده ما اینجوری و اونجوری رسمه یا راحتن یا درسته ک انجام بشه و... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

تو خونه شما؟؟ یعنی مادر پدرتون

الان بيشتر از نوزده سال از زندگى مشتركمون مى گذره 

ميگم اصلا عادت رفتن سر يخچال نداره مگه اينكه بره چك كنه اگه ميوه نداريم بخره بياره

ديگه خونه پدرو مادر كه اصلا سر يخچال نمى رفت

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
شما مشکل ندارید با این موضوع ؟ موذب شید جلو خانواده

نه چون خانوادم هم مشکلی ندارن‌.

اصلا بد و زشت نمیدونیم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خونتون هم جارو میزنه ؟😂

همه کاری میکنه ظرف میشوره چایی میذاره دستمال میکشه بین کاراش غیبتم میکنه با مامانم 😂خیلی باحاله عاشقشیم 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

خیلی خجالتیه،بیشتر سعی میکنه وقتی مامانم نیست بیاد 

وقتی مامانم نیست اوکیه ولی حتی تو نبود مامانمم دریخچال و‌اینارو باز نمیکنه مگه اینکه خودم بگم برو‌فلان چیزو بیار

غذا و اینام وقتی خودمونیم خوب میخوره ولی جلو مامانم نه😐 

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

نامزدیم 

تو سفره انداختن و جمع کردن ظرفا کمک میکنه 

اهل اینکه مثلا بشینه بگه فلان چیز بخواد نیست، اب بخواد خودش برمیداره و من سالاد بخوام درست کنم کمکم میکنه و اینا... 

موقع غذا خوردن حواسش هست مثلا من چیزی کم نداشته باشم یا بخوام بهم بده، و عزیزم میگه 

مثلا سرمو میبوسه، دستمو میبوسه، البته اینا رو مخصوص جلو خانوادم انجام نمیده، یهو مثلا ببینن 

... 🤍🦋