2777
2789
عنوان

همسرتون و یا نامزدتون میاد خونتون در چه حد راحته

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 56 پست
من مامانم حالشو نداره میوه و پذیرایی بیاره، شوهرم خودش میره میاره، مامانمم خوشحال میشه تازه.شوهرم چا ...

پایه ست حسابی راحته 

به هرحال خانوادتون هم میپسندن اینطوری ، موذب کننده نیست

و دیگر هیچ…
چون واقعا طنز امیزهواقعا بهتره بگم در واقع جالب نیست

از دید فرد متاهلی که دغدغه آبرو داری کردن بین خانواده خودش و زوجش رو داره، اضطراب انگیز و ناراحت‌کننده است اما به عنوان برای یک تماشاچی خارجی می‌تونه بامزه باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم داماد اومده تو خونمون هم عروس. وقتی تو جو خانواده قرار میگیرن و میبینن همه چطور رفتار میکنن و ی ...

متاسفانه ما تک دختر ها این مشکلات هم داریم که کسی نیست ببینه یاد بگیره رفتار مناسب یا بهتره بگم مورد پسند مارو

و دیگر هیچ…
متاسفانه ما تک دختر ها این مشکلات هم داریم که کسی نیست ببینه یاد بگیره رفتار مناسب یا بهتره بگم مورد ...

عزیزم همین ک پدرومادرت باهاش ی مقدار رسمی صحبت کنن... 

یا بخواد پاشه بره سریخچال یا تو اشپزخونه بهش بگی یا مادرت بگه عزیزم تو چرا، مهمونی، من پذیرایی میکنم ازت خودش متوجه میشه

اگرم نشد خودت بهش میگی دیگه 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

از دید فرد متاهلی که دغدغه آبرو داری کردن بین خانواده خودش و زوجش رو داره، اضطراب انگیز و ناراحت‌کنن ...

دقیقا موافقم

متاسفانه برای فردی که همسرش این نوع رفتار رو داره استرس اوره 

و دیگر هیچ…
عزیزم همین ک پدرومادرت باهاش ی مقدار رسمی صحبت کنن... یا بخواد پاشه بره سریخچال یا تو اشپزخونه بهش ب ...

مثلا چیزی خریده باشه میگه میزارم یخچال خودم 

وگرنه سر یخچال نمیره 

اما بهش میگم نه خودم میزارم یخچال میگه نه میزارم

و دیگر هیچ…
مثلا چیزی خریده باشه میگه میزارم یخچال خودم وگرنه سر یخچال نمیره اما بهش میگم نه خودم میزارم یخچال م ...

تو با لبخند و مهربونی از دستش بگیر، بگو عزیزم زحمتت میشه بده من، بعدا هم لابلای حرفا بگو ایشالله خونه خودمون و... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

چرا این مردها بعضیاشون انقدر راحتن ؟ جالب نیست به نظرم شاید هم من نمیپسندم

راحتی با بی ادبی فرق داره

مثلا همسر من برای خوردن خوراکی نمیره سر یخچال 

برای خوردن اب یا زحمت ندادن به کسی 

توی کارای ناهار و شامم خونه مادرم کمک میده 

از طرفی مامان و بابام اگه مهمون خوب غذا بخوره حس میکنن  غذا خوشمزست همسرمم راحت غذا میخوره

ولی در کل به نسبت من خیلی خیلی ادم راحت تریه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹