2777
2789
عنوان

لباااس چی بپوشم🤥🤥🤥

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 31 پست
آهاااا خب پس😂🚶🏻‍♀️ والا یجور گفتی شوهرم من فک کردم الان یه جین بچه ام دارین😂

نه بابا عقدیم 

منو باچادر میبینه ح. ش. ر. ی میشه با بادی آخه دیگ سالم نمیمونم😂😬😬😬

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

خب آخه عقدیم و پیراهناش تو خونشونه نه تو خونمون مگر لباس زیراشو بپوشم که براش خریدم😂😂😂

من بودم میرفتم خونشون ی پیرهن ورمیداشتم میگفتم اینو بده واس خودم برا تولدش میپوشیدم 

پیراهن چهارخونه ای 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباسات ک عالین موهاتم اره خوب میشه ولی دوست داشتی میتونی گوجه ای بالا ببندی بعد دوتا تار از کنار گوش ...

وواااای مرسی قشنگم🫂❤️‍🔥

حتما اینکارو میکنم، چون گوجه ای بهم خیلی میاد درباری آرایشم من همیشه چشمام پر ملاته، 😄😂😂

ولی رژ لبم کلا انگار نزدم 

البته پر ملات منظورم خیلیم غلیظ نیستا ولی پره دیگ😬😂😂😂

فقط موهام موهای جلومو دو تیکه بندازم چجوری فر کنم اتو مسافرتی دارم فقط😬😞

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

من بودم میرفتم خونشون ی پیرهن ورمیداشتم میگفتم اینو بده واس خودم برا تولدش میپوشیدم پیراهن چهارخونه ...

حتما امتحانش میکنم عزیزم 🫂🤍

مرسیگلم

وواااای مرسی قشنگم🫂❤️‍🔥حتما اینکارو میکنم، چون گوجه ای بهم خیلی میاد درباری آرایشم من همیشه چشمام ...

قربومت برم مشخصه خیلی ناز و خوش سلیقه ای خوشبحال شوهرت😍

منم عاشق گوجه ای هستم گوجه ای ببند

راجب فر کردن ی روش سمی دارم ولی بهم نخندی🤣🤣ببین من موهارو میپیچونم دور ی پیچ گوشتی یا ی چیز گرد بعد روی موها تو همون حالت اتو میکشم ب قدری فرشون خوشگل میشه ک نگو🤣اگ نفهمیدی بگو واضح توضیح بدم خیلیییی روش خوبیه😍

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

قربومت برم مشخصه خیلی ناز و خوش سلیقه ای خوشبحال شوهرت😍منم عاشق گوجه ای هستم گوجه ای ببندراجب فر کر ...

مرسی قشنگممم❤️‍🔥🫂

منم مث خودتم یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت🤝🤝🤝

نه بابا آدما تو محدودیت ها ستاره میشن🥰🤣

اره گلم توضیح بده 

از اینکه اینقدر با علاقه توضیح میدی خوشم میاد بگو 

مرسی قشنگممم❤️‍🔥🫂منم مث خودتم یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت🤝🤝🤝نه بابا آدما تو محدودیت ه ...

قربونت برم منم پول بابلیس نداشتم از خودم روش در اوردم🤣ببین ب حالت بابلیس ی جسم گرد و دراز مث پیچ گوشتی یا مداد گرد میاری بعد موهاتو دوریش میپیچونی مث ماری ک دور شاخه درخت میپیچه🤣🤣توضیحاتم خدااااست

بعدش تو همون حالت اروم اروم اتو میکشی رو موهات

وقتی اتو کشیدی خیلی با نرمی و لطافت اون جسم گرد رو از بین موهات میکشی بیرون

ی فر ناز تحویلت داده میشه😍من واسه موی موج دار درشت موهامو دور دسته خشکن پیچوندم🤣🤣

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

قربومت برم مشخصه خیلی ناز و خوش سلیقه ای خوشبحال شوهرت😍منم عاشق گوجه ای هستم گوجه ای ببندراجب فر کر ...

و اینکه روشش ماندگاره دیگ، چیزی میزنی 

من یه کرم داره مامانم گاهی وقتا قایمکی ازش میزنم موها رو مرطوب میکنه یا نه همینجوری بپیچم🤣🤣🤣

و اینکه روشش ماندگاره دیگ، چیزی میزنی من یه کرم داره مامانم گاهی وقتا قایمکی ازش میزنم موها رو مرطوب ...

ن اصلا ن مرطوب کن ن قبلش نرم کننده بزن و سشوار بکش موها باید کاملاااا خشک باشن اگ از قبل اتو بشن هم حالت نمیگیرن 

انقدر ماندگاریش خوبه من یبار تا ۲ روز بدون تافت مرتب بودن موهام 

قربونت برم منم پول بابلیس نداشتم از خودم روش در اوردم🤣ببین ب حالت بابلیس ی جسم گرد و دراز مث پیچ گو ...

چقدر خلاقییی🫂❤️‍🔥

مرسی عزیز دلم حتما حتما همینکارو میکنم🤍

چقدر خلاقییی🫂❤️‍🔥مرسی عزیز دلم حتما حتما همینکارو میکنم🤍

قربونت امیدوارم کاش دست خودتو شوهرت ندی با این خوشگل کردنا😍🤣

ن اصلا ن مرطوب کن ن قبلش نرم کننده بزن و سشوار بکش موها باید کاملاااا خشک باشن اگ از قبل اتو بشن هم ...

عه تا دو روز 

ایول بهت واقعا🥺

چشم مرسی عزیزم دستت درد نکنه

مرسی که وقت گذاشتی و توضیح دادی برام🫂❤️‍🔥

عه تا دو روز ایول بهت واقعا🥺چشم مرسی عزیزم دستت درد نکنهمرسی که وقت گذاشتی و توضیح دادی برام🫂❤️‍🔥

خواهش میکنم عروس کوچولو وظیفه بود😍

قربونت امیدوارم کاش دست خودتو شوهرت ندی با این خوشگل کردنا😍🤣

یذره استرس دااارم 😬🤣🤣🤣

نه شوخی مرسی قشنگم❤️‍🔥🫂