2777
2789

دوستان میشه به گرفتن سیم کارت جدید اکانتم رو پس بگیرم؟

انگاری طرف تایید دو مرحله ای رو هم فعال کرده

چیکار کنم میشا پس گزفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه بله یه کار اداری داشتم قرار بود کد و اینا بخوان که اینجوری شد🥲

وقتی میخوای وارد تلگرام بشی بعد اینکه شمارتو زدی و کد اومد و کد رو زدی ، مینویسه کد تایید دو مرحله ای رو بزن ، یه گزینه هست که نوشته فراموش کردم ، اونو بزن خود به خود بعد یه هفته تلگرامت پاک میشه .من خودم این شرایط واسه دخترم پیش اومد ، تلگرامش رو با این روش پاک کردم 

وقتی میخوای وارد تلگرام بشی بعد اینکه شمارتو زدی و کد اومد و کد رو زدی ، مینویسه کد تایید دو مرحله ا ...

رمز میره تلگرام طرف 

برای من رمزی نمیاد 

از پشتیبانی پرسیدم گفتن نمیشه کاری کرد شکایت بنویس در سامانه پلیس فتا بعد یه مدت اکانت دیلیت میشه

رمز میره تلگرام طرف برای من رمزی نمیاد از پشتیبانی پرسیدم گفتن نمیشه کاری کرد شکایت بنویس در سامانه ...

مگه شماره سیمکارتی که باهاش تلگرامت دست اونه ،دست تو نیست ؟ سیمکارت رو داری یا نه؟ تلگرامی نصب کن رو گوشیت ، شمارتو وارد کن ، یه کد واست میاد ، کد که اومد ، واردش کن ، بعد میگه تایید دو مرحله ای رو بزن ، که تو نداریش و دست اونه ، یه جمله انگلیسی میاد که فراموش کردن کد تأیید دومرحله ای ، تیکشو بزن ، بعد میگه یه هفته صبر کن تلگرام خودبخود اکانت رو پاک میکنه