2777
2789
عنوان

خیلی دلم براش تنگ شده

311 بازدید | 14 پست

چیکار کنم بعد ۸سال باز از صبح تو مغزمه کل حرفاش کاراش 

دلم خیلی براش تنگ شده خیلی 🥲🥺

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

فراموش نمیشه ک... 

سرتو گرم کن فیلم ببین برو یوتیوب

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فراموش نمیشه ک... سرتو گرم کن فیلم ببین برو یوتیوب

حالم خیلی بده 🥲ب شوهرم نگاه میکنم یادم میاد چجوری باعث جداییمون شد 

یادم میاد چه وحشی بازی  درحقم کرد اشکام میریزن دلم میسوزه بخدا کامل حس میکنم سوختن قلبمو 

اره گاهی شدید به فکرش می افتم ، دلم شوخی هاشو میخواد 

یهو میگم کور بابای غرور، رنگ بزنم باهاش حرف بزنم 

بعد خدا رو شکر عقل جلومو میگیره که اون که تو رو نخواست ، تو چرا بخواییش

اره گاهی شدید به فکرش می افتم ، دلم شوخی هاشو میخواد یهو میگم کور بابای غرور، رنگ بزنم باهاش حرف بزن ...

نه نه برا ما فرق داشت 

همو میخواستیم دوتامون ولی بهم تجاوز شد 🥲🥺مجبور شدم بخاطر حفظ ابرو باهاش ازدواج کنم با اون حیوون 

نه نه برا ما فرق داشت همو میخواستیم دوتامون ولی بهم تجاوز شد 🥲🥺مجبور شدم بخاطر حفظ ابرو باهاش ازدو ...

با شوهرت ک بهت تجاوز کرد؟ 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

اره

الان چجوریه زندگیت؟ باهات خوبه؟ 

ای جان چقدر عذاب کشیدی

پسره عشق سابقت کاری نتونست بکنه؟ 

چرا اون نخواست تو رو با شرایطت

میخواست همه جوره میخواست اما شوهرم تو همه شهر چو انداخت خونوادمم گفتن یا این یا میکشیمت 🥺راضی بودم ب مردن اما ب نفع شوهرم بود نون رو چسبوند و ب خواسته اش رسید 

الان چجوریه زندگیت؟ باهات خوبه؟ ای جان چقدر عذاب کشیدیپسره عشق سابقت کاری نتونست بکنه؟

الان همه چی خوبه واقعاخوبه 

اره همه جوره مراقبم باهام خوبه 

نه نتونست خونوادم نذاشتن اصلا قدم برداره گفتن نه تموم 

چطوری با کسی که بهت تجاوز کرد ازدواج کردی؟ مگه آدم دلش میاد به خودش ظلم کنه

نه ادم دلش نمیاد ب خودش ظلم کنه ولی دلشون اومد ک بهم ظلم کنن فقط بخاطر ابرو 😏

خدایا بخاطر بزرگی خودت تو رو ب عظمتت قسم 

خستم کمکم کن 

دلم براش تنگه دلم بدجور براش تنگ شده 

فقط یبار یبار دیگه بتونم ببینمش از دورم راضیم فقط ببینمش همین 

خدایا.....