2777
2789
عنوان

شما برای کسی ک ازدواج دومشه فرق میذارید واسه کادو دادن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 52 پست

عروس یکم پررو نیست ؟ در ضمن هر کس واسه کادو جشن میگیره کلا باید قید جشن و بزنه ،والا ما مهمونا بیچاره میشیم تا اینا برن سر زندگیشون ،لباسا میلیونی ،میکاپم میلیونی بعددددد انتظار کادو نجومی هم دارن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
عروس یکم پررو نیست ؟ در ضمن هر کس واسه کادو جشن میگیره کلا باید قید جشن و بزنه ،والا ما مهمونا بیچار ...

دیگه هیچی بوی قدیما رو نمیده

جشن و شادیمون هم مثل قبل نیست

قبلا دعوت میکردن شریک شادیشون شیم،الان باید بشینیم حساب و کتاب ک چقد هزینه تالار شده،شیرینی شده

اصلا حالا ک پول نداریم،شریک شیرینی و میوه شون نیستم،نباید بخوریم

قبلا کادو ها رو دلی میدادیم،الان لرز افتاده بجونمون نکنه بگن ای چیه ک آوردین😒

حیف اون همه هزینه لباس و شینیون و میکاپ و...ک واسه شادی پوشیده نمیشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه بر خدابا چ انصافی حتی این جمله رو تایپ کردینگفتی دلم بشکنه،حقم بیوفته گردنت؟مگه من گفتم ازدواج ...

وای🤦‍♀️خطاب ب بعضی کامننا گفتم گل ن شما

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

وای🤦‍♀️خطاب ب بعضی کامننا گفتم گل ن شما

ببخشید فک کردم با منی

خودم اون چند وقت ک همین عروس خانوم درگیر طلاق بود پا به پاش بودم

طلاقو واسه دشمنمم نمیخوام

ی لحظه فکر کردم منظورت منم،حلال کن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

عزیزم شما سریال غنچه های سرخ زا ی جا دیدم نوشته بودید تماشا گردی میشه بگی چطوره؟آخر جنید و زینب بهم ...

سلام عزیزم

هنوز تموم نشده

فعلا فصل دوم قسمت ۳۲ اومده

والا رسیدن به اون معنی ک نه،فعلا سوری با هم ازدواج کردن

خوب یا بد بودنش بستگی ب سلیقه خودت داره

بازیگراش ک خیلی خوبن،یکم طولانیه ک این ذات فیلمای ترکیه

و اصل کاری: ژانرشه

بیشتر ژانرش مذهبیه،یعنی تقابل مذهب و مدرنیته یا یه جاهاییش تکاملش

من واسه سرگرمی نگاش میکنم،بدم ازش نمیاد 

راستش یه سری حدیث و وقایع مذهبی هست ک تا حالا هیچ وقت تو فیلمای خودمون نگفتن،برام جالب بود

در کل فیلم بدی نیست

سلام عزیزمهنوز تموم نشدهفعلا فصل دوم قسمت ۳۲ اومدهوالا رسیدن به اون معنی ک نه،فعلا سوری با هم ازدواج ...

سلام بار اول فیلم ترکی میخوام ببینم 

تعریفش زیاد شنیدم ک جملات و چیزایی ک میگن قویه 

یعنی هم بازی قوی دارن هم آبکی نیست فیلمناش 

صحنه اینا ک نداره؟ میشه با خانواده دید، 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
سلام بار اول فیلم ترکی میخوام ببینم تعریفش زیاد شنیدم ک جملات و چیزایی ک میگن قویه یعنی هم بازی قوی ...

والا فیلم خوبیه

واسه کسی ک اولین بار میخواد فیلم ترکی رو شروع کنه مناسبه

شاید چون خیلی شبیه به خودمون هست،هم مذهبی داریم،هم مذهبی افراطی،هم غیرمذهبی آدم حسابی یا برعکس

اصولا تفاوت دو خانواده قشنگه ولی زیاد کشش میدن

صحنه هم نداره مگر یه جاهایی قسمتای اول اونم بغل و بوسه ی زن و شوهری

بعدش حسرت گرفتن دست جنید و زینت رو دلمون میمونه😁

واینکه آره،یه سری جاهاش خیلی شبیه خانواده های مذهبی خودمونه،یه سری جاهاش خیلی اغراق شده است

یه جاهایی برات عجیب میشه انقدر احترام و محبت به پیامبر،یا یه احادیث زیبا ک تا حالا نشنیدی

ی جاهاییش هم یه سری حدیث هست ک تو صحتشون شک داری،اگه برات مهم باشه باید بگردی دنبال ریشه اش

یا اعتقاداتشون ک چون سنی هستن خوب با شیعه ها فرق داره