2777
2789

من یکی بهم پیشنهاد داده بود من ردش کردم بعدش خودم عاشقش شدم و الان هر روز میبینمش ولی اون زیاد لهم محل نمیده منم هیچ‌کارب نمیکنم وقتی میبینم اون سرده میخوام منم دیگه دوستش نداشته باشم ازش دوری کنم و اینکارم کردم امروز بلید میرفتم جایی باید از کنار مغازش رد میشدم که ماسک زدم چون نمیخواستم ببینتم و زود رد شدن نگاهش نکردم موقع برگشتنم برای اینکه نمینمش از یه خیابون دیگه رد شدم گفتم خوب شد دیگه مجبور نیستم از جلو مغازش رد شم ولی یهو دیدم جلومه و از کنارم رد شد قبلنم از این اتفاقا افتاده من نمیخواستم ببینمش چون میدونسم بهم نمیرسیم ولی بازم تو یه جای دگه کاملا ادفاقی دیدمش حالا موندم که اگر اون قسمت من نیست چرا خدا هی جلوم سبزش میکنه ماری میکنه همیشه ببینمش اخ خدا دارم دیونه میشم یعنی با این اتفاقات میشه دوباره بیاد سمتم چون هردفه میخوام ازش دوری کنم به یه طریقی باز میبینش بنظرتون چه معنی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینا مقدمه دوری ازشه دیگه واسه همیشه نمیبینمش یعنی

آره احتمالا 

یکی از دوستام بعد طلاق تا چند ماه اتفاقی شوهرش رو میدید مثلا تو اتوبوس یا توی ترافیک اتوبان همش میگفت یعنی چی این همه اتفاقی میبینمش الان هر دوشون ازدواج کردن و هر کدوم دوتا بچه دارن و سالهاست از هم حتی خبر ندارن که کجا زندگی میکنن حتی

شاید بازم هیچی قطعی نیست به حس خودتون بستگی داره عکس العملتون

خوب اگر طرف مثلا همیشه تو یه ساعت مشخص از جلو مغازش رد باید بشی و اونم نگاهت کنه تقریبا هر روز با وجود اینکه بهش جواب رد دادم ووقتیم منم نگاهش میکنم بازم نگاهم میکنه یعنی چی ؟

خوب اگر طرف مثلا همیشه تو یه ساعت مشخص از جلو مغازش رد باید بشی و اونم نگاهت کنه تقریبا هر روز با وج ...

خب ردش کردی اونم پسره غرور داره انتظار نداشته باش بیاد جلو می ترسه دوباره جواب رد بشنوه