2777
2789
عنوان

چرا همش خواب مادرش رو می بینم

80 بازدید | 9 پست

تا حالا دو بار خواب مادرش رو دیدم که توی خواب در نهایت به ازدواج من و اون رضایت داد.

بعد که بیدار شدم کلی حرص خوردم که خواب بوده.

اصلا مگه مادرش کیه؟ ملکه انگلیس که نیست. این منم که باید رضایت بدم نه اون. کار دنیا برعکس شده. :((

مادرش کسیه که ۹ ماه باردارش بوده،۲ سال شیرش داده،و یه عمر به پاش نشسته و الان آرزو ها براش داره،

اصلا مقایسه جایگاه شما و ایشون دست نیست،

شما مهم هستین ایشون هم مهم هستن،منافاتی ندارن که دختر خوب

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش کسیه که ۹ ماه باردارش بوده،۲ سال شیرش داده،و یه عمر به پاش نشسته و الان آرزو ها براش داره،اصلا ...

مادری که هنوز در رسوم صد سال پیش ایل مونده مادره؟ مادری که نمیذاره بچه هاش مطابق میلشون ازدواج کنن و اصرار داره که حتما از فامیل و حتی ایل خودشون دختر بگیرن مادره؟ مادری که پسرش معتقده یه هیولای دیکتاتوره مادره؟ چون نه ماه حملش کرده و شیرش داده حق داره حق زندگی رو از بچه هاش بگیره و عین عصر حجر براشون تعیین تکلیف کنه؟

خدا کمکت کنه وهرچی خیر صلاحه برات پیش بیاره

ممنون عزیزم خیر و صلاح من اینه که این مرد سیب زمینی و منفعل کلا از زندگیم بره بیرون ولی چون همکاریم مجبورم یه جاهایی تحملش کنم. به امید روزی که هیچ وقت مجبور نباشم ببینمش.

مادری که هنوز در رسوم صد سال پیش ایل مونده مادره؟ مادری که نمیذاره بچه هاش مطابق میلشون ازدواج کنن و ...

عزیزم از من دلگیر نشو،شما فقط یه جمله نوشتی که مادرش راضی شده مگه اون باید رضایت بده منم گفتم بله ایشون هم جایگاه خودشون رو دارن،

شما برشی از ماجرا رو‌گفتین و من هم طبق همون نظر دادم،

توقع ندارید که کاربر ها یا یه جمله شما سالها رنجی که از طرف دیدین رو‌متوجه بشن؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم از من دلگیر نشو،شما فقط یه جمله نوشتی که مادرش راضی شده مگه اون باید رضایت بده منم گفتم بله ای ...

نه عزیزم توقعی ندارم. چون شما طبق همون برش نظر دادین من موضوع رو براتون باز کردم همین. از نظرتون هم ممنونم.

نه عزیزم توقعی ندارم. چون شما طبق همون برش نظر دادین من موضوع رو براتون باز کردم همین. از نظرتون هم ...

انشالله بزودی کسب وارد زندگیت بشه که لایقت باشه