2777
2789

یکی مثل پدرمادر من

الان ۲۲ سالمه

هیچوقت نذاشتن تو جامعه باشم

همیشه گفتن دختری خوب نیس دختری فلانه بیساره

کلاس زبان

ورزش 

هنر

موسیقی

بیرون رفتن با دوستام

تفریح خانوادگی جاهای عمومی 

کارکردن 

دانشگاه رفتن 

همیشه جلومو گرفتن

وقتی هم میگم افسرده شدم و میخوام خودکشی کنم به تیریش قباشون برمیخوره

توروخدا بچه میارین یکم به فکر بزرگسالیش باشین

بد نیس هیچ مهارتی یاد نگیره؟

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری واقعا

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خودشون میگن ندارممیگن باید خودم بهشون میگفتم میخوام برم زور میشدم ازشون😑

یعنی تو نخواستی ازشون....اونا هم کاری نکردن برات؟مثلا پیشنهاد ندادن بری؟یا کلا مخالف این چیزا بودن؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یعنی تو نخواستی ازشون....اونا هم کاری نکردن برات؟مثلا پیشنهاد ندادن بری؟یا کلا مخالف این چیزا بودن؟

مثلا ورزش 

یه مدت رفتم گفتن دیگه نمیخواد بری

یا زبانم همینطور

اولین کاری که باید بکنی اینه‌که یه کار پیدا کنی و بری سر کار حتی بهشون توجه نکن اگه کشتنت ام بذار کش ...

میخوام دوباره کنکور بدم 

برم یه شهر دیگه 

خسته شدم از زندگی اینطوری 

مثلا ورزش یه مدت رفتم گفتن دیگه نمیخواد برییا زبانم همینطور

سر کار میذارن بری؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

تابستونا چن ساله به سختی و دعوا و جنگ میرم

چرا فقط تابستونا؟سعی کن بری سر کار و پولتو خرج کارهایی که دوست داری بکنی....البته بهتره پس انداز هم بکنی...مثلا کم کم طلا بخری

چرا فقط تابستونا؟سعی کن بری سر کار و پولتو خرج کارهایی که دوست داری بکنی....البته بهتره پس انداز هم ...

کنکور میدادم...

نمیدونم واقعا دلم میخواد یه تغییری بکنه زندگیم 

ولی حس میکنم خیلی دیره 

الان میبینم بچه های ۱۵ـ۱۶ ساله 

زبان رو تموم کردن

یه مهارتی بلدن 

زرنگن اجتماعین 

دلم میخواد بمیرم

حس میکنم خیلی دیرهههه

کنکور میدادم...نمیدونم واقعا دلم میخواد یه تغییری بکنه زندگیم ولی حس میکنم خیلی دیره الان میبینم بچه ...

نه سنی نداری....خودتو با اونا مقایسه نکن....شاید شرایطشون با تو فرق میکرده...

نه سنی نداری....خودتو با اونا مقایسه نکن....شاید شرایطشون با تو فرق میکرده...

اخه مثلا میبینم وضعیت مالیشون با ما یکیه

ولی اونا پدر مادر عاقل داشتن...

اخه مثلا میبینم وضعیت مالیشون با ما یکیهولی اونا پدر مادر عاقل داشتن...

با مقایسه کردن وضعیت تو مثل اونا میشه...؟

نه....فقط انرژی خودتو هدر میدی...