2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم تورو خدا به دادم برسید 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 24 پست
اینحرفارو جدی نگیرب این بنده خدا هم یارو گفته بود هرکار میخای بکن هیچی گیرت نمیاد نهایت قسطی میکنن ...

ممنون عزیزم 🥺با سه تا وکیل حرف زدم یه وکیل هم اشنامونه قراره کارا رو انجام بده ولی خیلی استرس دارم ..من و مادرم و خواهرم بودیم نامردا مارو زن دیدن سرمون کلاه گذاشتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا خدا ندارن هیچیشونم نمیشه روز به روزم موفق تر میشن 😔😔

هرچقد پولدارترن همونقدرم کثیف ترن پی کارتونو بگیرین حتی اگه تهش چیزی نباشه ولی نباید فکرکنن خیلی زرنگن احمقا.کم نیارید لطفالطفا

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

هرچقد پولدارترن همونقدرم کثیف ترن پی کارتونو بگیرین حتی اگه تهش چیزی نباشه ولی نباید فکرکنن خیلی زرن ...

کم نمیارم هرطور شده تمام سعیمو میکنم بشونم سر جاش..انقدر کسی جلوشونو نگرفته هار شدن ..میسازن و میندازن به مردم...ولی تجربه شد برام حتی به اشناترین ادم هم توی معامله اعتماد نکنید..لطفا دعا کن برام 🥺😓

کم نمیارم هرطور شده تمام سعیمو میکنم بشونم سر جاش..انقدر کسی جلوشونو نگرفته هار شدن ..میسازن و میندا ...

انشالله درست میشه عزیزم خدا جای حق نشسته

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....