2777
2789

ما پارسال تمام سرمایمون رو دادیم یه خونه خریدیم نگو خونه ایرادات پنهان زیادی داره از فاضلاب و عایق بندی ایزوگام و ستون ها و لوله کشی بگیر تا چندتای دیگه..چندین بار رفتیم بنگاه هی گفتن حلش میکنیم ..سازنده یه ادم حروم خور و بی شرفه بهمون گفت برید شکایت کتید من یه قرون نمیدم ..ماهم دنبال شکایتیم ..تورو خدا اگه کسی تحربه ای داره بگه چقدر طول میکشه به حقم برسم تمام زندگیمو دادم براش 😔😔😔😭😭😭 گیر ادم گرگ افتادم خواهش میکنم اگه کسی تجربه داره بگه ..شب و روز ندارم از استرس و غصه 😢😢

من یه مورد میشناسم  خونه خرید، بعد دو ماه شهرداری خونه رو تخریب کرد..   مشخص شد ۶ ماه بوده اخطار میدادن  یارو سریع فروخته فرار کرده

ولی اینا پیگیری کردن  یارو همش میگف هیچی بهتون نمیدم قسط بندی میشه و فلان

ولی کامل خسارت گرفتن 

نه به نرخ روز و دقیق

ولی همچین بد هم نبود

چن ماه درگیر بودن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراآخه کسی ک همه سرمایش ی خونس سر کلاه میره ولی اونی ک بعنوان پس انداز میخره خوب میشه😑😑😑😐

😔😔😔😔بنگاهی نامرد اشنا بود گفت این خونه خوبه ..نگو با سازنده رفیقه😔😔

من یه مورد میشناسم خونه خرید، بعد دو ماه شهرداری خونه رو تخریب کرد.. مشخص شد ۶ ماه بوده اخطار مید ...

یعنی اقلا ۶ ماه باید هی برم و بیام؟😔😔 هزینه دادگاه هم ندارم بدم زیاده هزینش به نظر شما؟😢

اول از همه با وکیل مشورت کن اگه خونه مستاجر داشته قبل تو برو باهاش حرف بزن شاید اومد به عنوان شاهد ا ...

شاهد زیاد دارم چندین نفر شاهدم شدن حتی از همسایه هایی که دیدن این خونه چجوری ساخته شده ..بالای ۶ نفر شاهد دارم 🥺

یعنی اقلا ۶ ماه باید هی برم و بیام؟😔😔 هزینه دادگاه هم ندارم بدم زیاده هزینش به نظر شما؟😢

تو ایران کارای اداری و قانونی خیلی زمان بره متاسفانه

این بنده خدا ک میگم، خیییییلی درگیر بود حدودی گفتم ۶ ماه

هزینه هاشو نپرسیدم 

بلخره چی

باید بری دیگه

مگه اینکه همینجوری بپذیری خونه رو

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

تو ایران کارای اداری و قانونی خیلی زمان بره متاسفانهاین بنده خدا ک میگم، خیییییلی درگیر بود حدودی گف ...

رفتنشو که صد درصد میرم ...اون سازنده بی شرف بهم گفت من با پول همه رو میخرم هیچ کار نمیتونی بکنی..از بس رشوه زیاد شده میترسم واقعا رشوه بده رسیدگی نشه😢😢

رفتنشو که صد درصد میرم ...اون سازنده بی شرف بهم گفت من با پول همه رو میخرم هیچ کار نمیتونی بکنی..از ...

اینحرفارو جدی نگیر

ب این بنده خدا هم یارو گفته بود هرکار میخای بکن  هیچی گیرت نمیاد  نهایت قسطی میکنن ماهی دو تومن بهت میدم و بیا باهم کنار بیایم و اینحرفا

اینحرفارو میزنن ک بیخیال بشی

ولی نشو

حتما برو جلو

بنظرم یه جلسه مشاوره با یه وکیل عالی برو راه و چاه رو نشونت بده

هههعی داغ دلمو تازه کزدی

نمیخوام دلتو خالی کنم 

ولی یه موضوعی مشابه شما ولی در مورد ماشین از سه روز به عید درگیر شدیم و ماشین توقیف شده 

هنوز دادگاه یه جواب به ما نداده😔😔😔 دلم خوووونه

دادگاه ها خیلی طولانیه