2777
2789
عنوان

معلمم سر کلاس بهم توهین میکنه

140 بازدید | 12 پست

امروز دبیرم داشت تدریس میکرد همزمان گفت بنویسید

من گفتم اول متوجه بشم ببینم چی میگه بعد بنویسمم

بعد اومد چک کرد دید ننوشتم بهشم گفتم بعد تدریستون از بچه ها میگیرم سوالاتو

گفت تو خیلی غلط کردی ننوشتی دفعه بعدی تکرار شه میزنم تو دهنت بعدم از کلاس پرتت میکنم بیرون😐

در صورتی که نمره هام زیر ۱۸ نمیشه نمیدونم چرا باهام لجه

البته کلا همین شکلیه.

حالا شنبه دوباره باهاش کلاس دارم اگه دوباره ادامه داد چیکار کنم😐💔

کوروش...💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا دلش از کجا پر بود🥴

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

میگفتی تو اول حرف زدن تو یاد بگیر بعد بیا تدریس کن! بیخود می‌کنی بزنی، بزن ببین چه جوری تیکه پاره میشی بعدش، مردشور ببرن به این کثافت که اسمش معلمه!!!

بعد میگن چرا بچه ها لجبازی میکنن حرف گوش نمیکنن سره کلاس

پدر مادرت میدونن اینجوریه اون حیوان با بچه ها؟ حیف اسم معلم رو این بذاری

با ابله بحث نمیکنم

بعدا برات خاطره میشه من یه معلم داشتم میگفت توی ۲۰ سال تدریسم دانش اموز به بیشعوری و بی ادبی تو ندیدم🥲 منه بدبخت🤣🤣دوستام که میدونستن با من لجه سر به سرش میذاشتن یه بار گفتن مهسا ایرانی نیست افغانیه گفت نه بابا من دانش اموز افغانی داشتم خیلی با ادبن این بیشعوره 😐  

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یه بار رفیقم بهش همینو گفتت رفت مدیرو اورد براش😂💔خیلی عقده ایه

فیلم بگیر ازش یواشکی، با همون برو پیش مدیر بعدم جلوشو نگرفتن آموزش پرورش، تهدید کن اخراجش نکنید فیلم و پخش میکنم، از بالا همتونو اخراج کنن

با ابله بحث نمیکنم