2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه ندارید بیاید

164 بازدید | 9 پست

خانماییی ک بچه ندارید و نمیخواین 

چطور به سوالات فامیل جواب میدین 

هی سوال پشت سوال 

هر چی میگیم ما بچه نمیخوایم هی میگن پشیمون میشی،

میگم بابا به پیر به پیغمبر پشیمون نمیشم باز حرف خودشونو میزنن

با این چطور کنار میاید ؟؟؟!!!!!

خسته شدم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

بگو( تصمیم من چه تاثیری تو زندگی شما داره؟)

با لحن جدی اگر بازم پرسید دوباره همین جوابو تکرار کن 

آنقدر بگو (که البته دیگه نهایت ۳ بار بپرسن ازت) تا دیگه رها کنن

درضمن یادت باشه باید لعنت یه حور باشه بهشون احساس گناه و شرم بدی که به خودشون اجازه دادن همچین سوالی بپرسن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب ماهم میگن سرسری جوابشونو میدیم و تحمل میکنیم زندگی همینه تا ما تحتتو کار دارن چی توش میگذره😐

منم واقعا منم 

امروز اصلا اعصاب نداشتم 

دوران پی ام اسمه 

بفد زنیکه زنگ زده هی سوال سوال

کسی تا به حال بهم حرفی نزده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من که بقیه رو با خودم هنوز بچم جواب میدم اونام خیلی قفلی نیستن اما مادر شوهرم یکم گیر بود که بش گفتم من کلا از بچه بدم میاد دست خودم نیست چندشم میشه از خانوم باردار از بارداری از شیر دادن

بگو( تصمیم من چه تاثیری تو زندگی شما داره؟)با لحن جدی اگر بازم پرسید دوباره همین جوابو تکرار کن آنقد ...

حالیشونه مگه😐

پیرزن ۶۰ ساله 

من که بقیه رو با خودم هنوز بچم جواب میدم اونام خیلی قفلی نیستن اما مادر شوهرم یکم گیر بود که بش گفتم ...

من دیگه ۳۰سالمه 

هی میگم، فعلا کار داریم بچه نمیخوایم

میگن شما ک خونه دارین فلان دارین ، هی میگن شوهرت دلش میخواد و.....

کسی ازم سوال نمیپرسه. چون می‌دونن اخلاقم جوریه ک اینطور سوالا ک ب زندگیم شخصیم ربط داشته باشه جواب تندی میدم واسه همین شخصیت خودشونو حفظ میکنن فضولی نمیکنن در قالب نصیحت