2777
2789

سلفری گفتن نی نی پسره.

مطمئن باشم؟ لباس براش بگیرم؟

یا صبرکنم تا انومالی؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

صد درصد میشه اعتماد کرد

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه اعتماد کرد ولی تا انومالی بمون وقت برای خرید زیاده

ممنون عزیزم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم آی وی اف تعیین جنسیت کردی شما؟

نه عزیزم تعیین جنسیت نکردم

ای وی اف کردی عزیز؟

اره عزیزم. آی وی اف کردم، ولی تعیین جنسیت نکردم

من دلم پسرمیخاد دوتادخملی دارم😊

عزیزم. ان شاءالله که خدا بهت صحیح و سالمشو بده.

منم یه دختر دارم، ولی برام فرقی نداشت دومی چی باشه

عزیزم. ان شاءالله که خدا بهت صحیح و سالمشو بده.منم یه دختر دارم، ولی برام فرقی نداشت دومی چی باشه

انشاا...خداسالم وصالح بده اماخیلی بهتره پسرشه

چون سمت ماپسرپرستن😢

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
انشاا...خداسالم وصالح بده اماخیلی بهتره پسرشهچون سمت ماپسرپرستن😢

ان شاءالله هرچی دلت میخاد خدا بهت بده