2777
2789
عنوان

لطفاً هرکی آنلاین بیاد

56 بازدید | 7 پست

یه چند وقته حس بدی به شوهرمو زن داداشش دارم کسی میتونه کمکم کنه مثلا دعایی چیزی بگه که شوهرم دیگه اینقدر بهش نزدیک نباشه بگو بخند نکنه هی توی جمع نچسبه بهش 

نظر من اینه 

معتقدم که اگر همسر من از یک نفر خوشش میاد زیاد باهاش صحبت میکنه و با من اینجور نیست باید ببینم توی اون طرف چی میبینه که خود من ندارم !! 

همسر من این نیاز از من دریافت نمیکنه میره دنبال بقیه 

مثال بزنم برات مثلا همسر من از گوش شنوا  خوشش میاد میخواد یکی بهش گوش بده ، یکی ازش تعریف کنه ، یکی بهش حس قوی بودن مرد بودن بده من کم ازش تعریف میکنم ، کم می‌شنوم حرفاشو ،  اون که بهتره تو این موارد متاسفانه محبوب تره ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با خودش حرف بزن بگو بدت میاد.. چه لزومی داره برادرشوهر بچسبه به زنداداشش. تو جمع هستی خودت بغله شوهرت بشین نزار زیاد نزدیک شه و گرم بگیره. بهش بگو یکم سرسنگین باش تا احترام تو داشته باشن.

نظر من اینه معتقدم که اگر همسر من از یک نفر خوشش میاد زیاد باهاش صحبت میکنه و با من اینجور نیست باید ...

بخدا قسم هروقت حرف میزنه‌کلی به حرفاش گوش میدم خیلی هواشو دارم از سرکار برمیگرده بدنشو ماساژ میدم غذاهایی که میدونم دوست داره درست میکنم وقتی میره سرکار محل کارش نزدیکع بدون اینکه خودش بهم بگه براش چایی میوه همه چی میبرم خیلی هواشو دارم ولی انگار توی محبت زیاد غرق شده اونم هوامو داره چیزی لازم داشته باشم بهم میده اخلاقش باهام خوبه ولی وقتی اسم زن داداشش که میاد وسط خیلی بدش میاد میگه تو هرکاری هم کنی دل منو سیاه نمیکنی چون بدی از اون دختر ندیدم یا وقتی توی جمع اون زن داداشش اخم میکنه بهم یا محل نمیزاره وقتی که برمیگردیم خونه میگم امروز زن داداشت فلان رفتارو کرد سری میگه تخصیره توعه حتما تو کاری کردی که اونم اینجوری کرده یه سری رفتیم خونه شون یه‌چایی برای مادرش ریخت برای من نریخت منم به شوهرم گفتم اینجوری کرده گفت حتما اون اومده خونه ی ما تو چایی نریختی که اون اینجوری کرده اصلا زیره بار نمیره خیلی حرصم میده 

خب با خودش حرف بزن بگو بدت میاد.. چه لزومی داره برادرشوهر بچسبه به زنداداشش. تو جمع هستی خودت بغله ش ...

بهش گفتم ولی میگه نه اشتباه فکر میکنی ذاتت خرابه اون مثله خواهرمه یبار دیگه بحث کنی به خانوادت میگم بعد گفت من وقتی مجرد بودم داداشم بهم میگفت زنم میخاد بره سر بزنه خونه باباش ببرش اگه من آدم بدی باشم داداشم اعتماد نمیکنه و از این حرفا

بخدا قسم هروقت حرف میزنه‌کلی به حرفاش گوش میدم خیلی هواشو دارم از سرکار برمیگرده بدنشو ماساژ میدم غذ ...

شاید هم حساس شده سر اینکه دنبال یک علت توی ایشون هستی ، میدونی اعتماد بیش از حد و اندازه و یک اعتبار خاصی برای زن داداشش قائله !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

شاید هم حساس شده سر اینکه دنبال یک علت توی ایشون هستی ، میدونی اعتماد بیش از حد و اندازه و یک اعتبار ...

اصلا خیلی دوسش داره روی جفت چشماش میگیرتش بیشتر موقع‌ها میبینم کلی خوراکی میخره میره خونه داداشش سه تایی باهم میخورن دیشب خونه پدر شوهرم بودم دختره اونقدر پررو بود جلوی منو شوهرمو بقیه خانواده دراز کشیده بود مانتوش رفته بود بالا شکمش معلوم بود واقعا حیا نداره من بجاش خجالت کشیدم حالا اگه اینو از من می‌دیدن آبرو منو میبردن میگفتن شرم نداره ولی جالب اینجاست خانواده شوهرمم خیلی دوسش دارن وقتی میاد خونه ی اونا کلی حرمتشو میگیرن زود زود چایی میارن میوه میارن