2777
2789
عنوان

پدربزرگم ناراحته

161 بازدید | 15 پست

ایرانی نیست سر پیری بخاطر شرایط مالی خواست برگرده کشورش با خانواده ی ما  رفت همه ی کارارو تقریبا انجام داد  الان من و خواهرم بخاطر دانشگاهمون که اینجاست نمیتونیم بریم مادرمم میگه من نمیام بچه هام اینجان اونم میگه  منم نمیرم خواهرش خیلی وقته منتظر بود چون کارای ( شغل خانواده ) رو خودش مدیریت میکرد گفته که کار مردونه اس منم دیگه خسته شدم  بیا دیگه بعد این همه سال  داییام هم اینجا با خانواده زنشون مشغولن نمیرن ناراحتم براش  

اینجا هم اوضاع مالی خیلی بدی داریم پدر بزرگمم یه سری چیزا رو داد به داییام بقیه رو فروخته ببره الان دیگه نه مغازه داره نه چیزی بیکارم میمونه اگه نره

بنظرتون چطور مادرم رو راضی کنیم بره 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه مادرتون باید خودش یه دو دو تا چهارتا بکنه و تصمیم منطقی بگیره...شماها هم که سنتون کم نیست نتونید خودتون رو اداره کنید فوقش به محض پایان تحصیلاتتون شما هم میرید کشور خودتون پیش خانواده تون دیگه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

معلومه دیگه هیچی مثل روز اول برنمی گرده، چرا بر می گرده وقتی پسراش اینجان، این اشتباهه، اون توی این سن نیاز به حمایت داره، مال کدوم کشوره پدربزرگ؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

دیگه مادرتون باید خودش یه دو دو تا چهارتا بکنه و تصمیم منطقی بگیره...شماها هم که سنتون کم نیست نتونی ...

من میرم ولی بهش گفتم خودم تلاش می‌کنم برم یه کشور بزرگ تر  برای زندگی ولی تا حد توان میام بهت سر میزنم اون خواهرم میخواد همینجا ازدواج کنه چون عاشق شده وگرنه ماه دیگه فارغ التحصیل میشه میتونست بره 

پدرت کجاست؟ نظر اون چیه؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

معلومه دیگه هیچی مثل روز اول برنمی گرده، چرا بر می گرده وقتی پسراش اینجان، این اشتباهه، اون توی این ...

یکی از کشورای اروپا اسمشو نگم بهتره داییام اینجا شغل آزاد دارن خانواده تشکیل دادن ولی بابابزرگم و ما وضعمون خوب نیس چن ساله از نظر مالی پسرفت کردیم اونجا داره زمینای پدریش مزرعه اینا میتونن تو رفاه بمونن منم میخوام فعلا اینجا درس بخونم چون خواهرم نمیاد بریم رفتم دانشگاه ثبت نام کردم 

یکی از کشورای اروپا اسمشو نگم بهتره داییام اینجا شغل آزاد دارن خانواده تشکیل دادن ولی بابابزرگم و ما ...

ای بابا چه سخت ، خب اگه شرایط اونجا بهتره، مادرت هم با اون بره شما هم بعد تحصیلات برین پیششون، ولی خب خانواده از هم جدا می شن، خیلی ساله مهاجرت کردین؟ 

ای بابا چه سخت ، خب اگه شرایط اونجا بهتره، مادرت هم با اون بره شما هم بعد تحصیلات برین پیششون، ولی خ ...

پدر بزرگم بیشتر از ۴۰ ساله پیش عاشق مادر بزرگم شد مادربزرگم اون جا رندگی میکرد عاشق شدن ازدواج کردن خانواده ی مادربزرگم برگشتن ایران  بعد به دنیا اومدن بچه ها پدر بزرگم به اصرار مادربزرگم اومدن اینجا 

ای بابا چه سخت ، خب اگه شرایط اونجا بهتره، مادرت هم با اون بره شما هم بعد تحصیلات برین پیششون، ولی خ ...

مادر بزرگمم الان طلاق گرفت پیش داییامه بابابزرگم تقریبا با ما زندگی میکنه

پدر بزرگم بیشتر از ۴۰ ساله پیش عاشق مادر بزرگم شد مادربزرگم اون جا رندگی میکرد عاشق شدن ازدواج کردن ...

خیلی ساله پس اینجایید، مهاجرت خیلی سخته