2777
2789
عنوان

مامانا پسردار بیاین

211 بازدید | 32 پست

سلام وقتتون بخیر. اگر کسی روش خاصی رو اجرا کرده برای پسردار شدن و جواب گرفته لطفا بگه. بقیه هم نیان بگن جنسیت فرقی نداره. حتما یه چیزی هست که خودم میدونم و زندگی هرکس با دیگری متفاوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام در روز های تخمک گذاری خیلی مهمه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

عرق کاسنی موز قهوه عسل سیاهدونه چای زنجبیل و دارچین 

البته من شیر میخوردم نمیدونم ولی توکلت به خدا باشه انشالله به هر چی بخوای برسی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

فقط گفتم هرچی میدی بهم بده فقط لطفا سالم باشه خدایا

البته من بچه ام بودم دوست داشتم پسر داشته باشم

اصلا و اصلا هم تو کار خدام دخالت نکردم

من منظورم شما نیستینا

درکتونم میکنم اتفاقا شرایط ها باهم فرق داره

من شنیدم میگن مرد و زن باید گرمیجات بخورن قبل اقدام و بعدش

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

آهان بازم یه پسر دوست دیگه بخدا جنسیت دست خداست

خدایی این چیه باب کردین

خب یکی شاید دختر داره دلش میخواد پسر هم داشته باشه جرم که نیست 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
همینطورکه شمادختردوس داری به همون دلیلم یکی دیگ پسردوس داره گلم

اصن تو این وضعیت خیلیا فقط میخوان یه بچه داشته باشن ،دوس دارن مثلا پسر دار یا دختر دار بشن،این چه طرز فکریه که نباید جنسیتی رو دوس داشت و واسش تلاش نکرد؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "