2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا اینکارو باهام کرد

63 بازدید | 12 پست

دختر خالم ۲۲ ساله و من ۲۴ سالمه

اون شاغل با درآمد حدود ۲۵ میلیون در ماه

من بیکارم با پدر و مادرم زندگی میکنم با یه حقوق بازنشستگی که نصفش هزینه داروهای پدر و مادرمه و کارت حقوق پدرم دست منه و همیشه سعی کردم با نهایت صرفه جویی و خرید از حراجی ها درآمد ناچیز ماهانه مونو طوری مدیریت کنم که هیچوقت دستمون جلوی کسی دراز نباشه

یه روز زنگ زد که یکی میخام برم بندرعباس برای یه پروژه ای و کلی اصرار کرد همراش برم گفتم نمیتونم بیام گفت به خدا همه خرج سفرتو خودم میدم

منم باهاش رفتم بعد فهمیدم سفرش کاری نیست فقط خواسته بره اونجا کفش و لباس و لوازم آرایش بخره واسه اینکه پدرش اجازه بده منو با خودش برده که تنها نباشه

دو روز اول  بندرعباس بودیم خیلی خوش گذشت همه هزینه هم با اون بود بعد دیدم هی تکرار میکنه خوش میگذره بهت یا نه؟! گفتم آره خیلی و کلی ازش تشکر کردم از روز سوم رفتیم قشم شب که رسیدیم هتل گفت کارتم سر دست نیست پول اتاقو حساب کن بعد بهت میدم ، موقع شام و صبحانه و نهار و پول اسنپ  هم هی بهونه آورد که کارتم جا گذاشتم و ته چمدونه و ... و بازم من همه رو حساب کردم اما موقع خرید همیشه کارتش سر دست بود!

اون میدونست کارت حقوق بازنشستگی پدر مریض و زمینگیرم دستمه و حتی مبلغ مستمری ماهانه ما رو میدونست اما با نهایت بی رحمی بخش زیادی از هزینه سه روز سفر تو قشم رو با کلک و حقه بازی از من کشید

منم به امید اینکه قراره برگردونه همه رو خرج کردم فقط یه تومن موند اونم ده روز مونده به آخر برج

و اونم تا تونست لباس و لوازم آرایش خرید تا واسه پیج اینستاگرامش بتونه عکسای جدید بگیره و پز بده

وقتی برگشتیم چند بار بهش تذکر دادم که به قولش عمل کنه پولو برگردونه

اما هر بار امروز و فردا میکرد و گاهی هم اخم و تخم میکرد و تیکه می‌انداخت که این همه بهت خوش گذشتاااا

یعنی از پولت بگذر

متأسفانه پدر و مادرش آدمای منطقی و عاقلی نیستن که با اونا مطرح کنم، منم به مرور دیگه چیزی نگفتم اونم کلا پیچوند  

لطفاً نگید پولتو پس بگیر چون امکانش نیست حال توضیح هم ندارم ، نهایتش اینه که میان اعصاب مادرمو میریزن بهم فشارش می‌ره بالا  دوباره بدبختی و دردسرش برای خودمه

اصلا دیگه برام هم مهم نیست

اگرم بهم برگردونه بازم آروم نمیشم

ده برابرشم برگردونه آروم نمیشم

درد من الان دروغ و نامردیشه

حالم بده از اینکه چطور به خودش اجازه داد اونقدر منو خر فرض کنه اونقدر بی وجدان باشه

دلش واسه مامان بابام نسوخت؟

کسی رو ندارم باهاش درددل کنم اومدم اینجا 

حس میکنم جای مادرت الان فشار من رفته بالا 😐

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم...

بخدا ، این دختر خاله زرنگ ، نامزدی چیزی نداره؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چرا داشت اما ولش کرد بس که پسره رو تیغید همیشه هم خالم پسره رو نفرین میکنه 😂

الهی شکر ، خدا پسررو نجات داد 

حالا کاری به این داستانا که تجربه اس تو زندگی ندارم ، خیلی شخصیت بزرگ و شرافتمندانه ای داری که ساکت موندی عزیزم 🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تو این دوره زمونه فامیل جماعت بیشتر مواقع دوای درد نیستند بلکه دشمن جونند...دیگه بهش فکر نکنید و به حساب اینکه سه روز عشق و حال کردید بزنید و رابطه تون با دخترخاله تون رو هم به حداقل برسونید 

اگه پرسید چرا سرسنگین شدی بهش بگید چون با توجه به اوضاع مالیم به دروغ و با وعده اینکه تمام هزینه رو خودت میدی من رو کشوندی بردی سفری که اگه به خودم بود شاید اصلاً نمی رفتم الانم به خاطر پول ناراحت نیستم بلکه به خاطر فریبکار بودنت ناراحتم و البته با شناختی که توی این سفر اجباری ازت به دست آوردم صلاح خودم رو در این میدونم که رابطه ام رو تا حد ممکن باهات تنزل بدم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............