2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفلاکسین و ناپتین و پردنیزولون5 و راتاهیل ولی سر ساعت نمی‌خورم

من بهم سرماخوردگی داد دو خشاب 

یک خشاب هم ترنسید 

یکی دیگه هم بود آنتی بیوتیک بود اونم یک خشاب 

اناهیل هم نداد که پوستت می‌ریزه به هم داغون میشی 

من بهم سرماخوردگی داد دو خشاب یک خشاب هم ترنسید یکی دیگه هم بود آنتی بیوتیک بود اونم یک خشاب اناهیل ...

اینو روش نوشته راتاهیل ولی شکل آناناس داره. پوستو چیکار میکنه میریزه بهم؟ 

اینو روش نوشته راتاهیل ولی شکل آناناس داره. پوستو چیکار میکنه میریزه بهم؟

همونه بعضی هاش خارجی هست 

دکتر اینو به من گفت روزی که رفتم آتل باز کنم گفتم برام ننوشتید که تو نسخه نبوده گفته نخور پوستت خراب میشه 

شاید به بعضی ها بسازه 

همونه بعضی هاش خارجی هست دکتر اینو به من گفت روزی که رفتم آتل باز کنم گفتم برام ننوشتید که تو نسخه ن ...

یعنی مال من خارجیه نوشته راتاهیل؟؟

میگن واسه ورم و زخم خیلی خوبه بعضیا گفتن جوش میزنن

ب توام گفت تا قبل گچ باز کردن روزی 4.5 بار با سرم بشوری بعد پماد جنتکس بزنی رو زخم ها؟ 

یعنی مال من خارجیه نوشته راتاهیل؟؟میگن واسه ورم و زخم خیلی خوبه بعضیا گفتن جوش میزننب توام گفت تا قب ...

نه برای شما خارجی نیست 

اره میگن خیلی خوبه دکتر به من گفت نخور 

با اینکه خیلی ورم داشتم گفتم دکتر نکنه رفتی اضافه های دماغ بقیع پیوند زدی به دماغ من 

من پنج روز بعد از عمل رفتم تامپون کشیدم که بهم گفت با سرم بشور روزی تا هفت هشت دفعه 

و بعد یک هفته آتل باز کردم که مرتب با سرم روزی پنج شش بار میشستم

تا چه مدت عزیزم؟؟ میگم نکنه دائمی باشه

ببین بستگی به دکتر و بدن خودت داره برای من تا یک ماه بود ولی یکی از دوستام عمل کرده بود هنوزم بعد هفت سال وقتی دچار استرس میشه آبریزش بینی داره 

نه برای شما خارجی نیست اره میگن خیلی خوبه دکتر به من گفت نخور با اینکه خیلی ورم داشتم گفتم دکتر نکنه ...

بعد تامپون گفت روزی 7.8 بار بشوری بعدش نگفت رو بخیه ها پماد بزنی؟؟

سرمه میترسم با سرنگ با فشار میاد تو بینی 😁😁

بعد تامپون گفت روزی 7.8 بار بشوری بعدش نگفت رو بخیه ها پماد بزنی؟؟سرمه میترسم با سرنگ با فشار میاد ت ...

پاماد به من تتراسکلین داد گفت اونو بزن من بخیه خاصی که نداشتم پایین بینیم بود اونم کشید جاش نموند تتراسکلین زدم 

اره سرم می‌ره تو حلق تحمل کن 

پاماد به من تتراسکلین داد گفت اونو بزن من بخیه خاصی که نداشتم پایین بینیم بود اونم کشید جاش نموند تت ...

منم پایین بینی هست ک تاکید کرد حتما بعد شستشو سرم پماده رو بزنم.

آب سرم با فشار میره تو بینی بد نیست؟؟