اگه از جا و رفاه مالی و روحی بعد از طلاق مطمئنی،بازم میتونی بهش فکر کنی،وگرنه بعنوان یه همخونه بهش نگاه کن.
خانمی الان تاپیک زده بود که یکماه رفته بود قهر برای طلاق،خانوادهای که همش تشویقش میکردن برا طلاق،بعدش شدن سوهان روح.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن😆
این شرایط رو نمیتونم بگم ۱۰۰ درصدیه برام. ۷۰ درصد شاید. خودم کار میکردم و شغلم ازاده ولی به خاطر افس ...
اون خانمم وضعش خوب بود.حتی شوهرش بهش پول میداده.
کاربر چشمناز.
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و از ته دل احساس شادی کنی🌹
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن😆
منم مشکل شما رو دارم ببین شوهر من انگار دست خودش نیست به قولی انگار یه خلا یا مشکل شخصیتی باعث میشه بره سمت این کار ما مشاوره رفتیم دکتر گفت دچار بیش فعالی هست کنترل هیجان نداره ولی ادامه نداد میخوام دوباره ببرم دارو بخوره شاید بشه درستش کرد با بچه شرایط جدایی ندارم متاسفانه
منم مشکل شما رو دارم ببین شوهر من انگار دست خودش نیست به قولی انگار یه خلا یا مشکل شخصیتی باعث میشه ...
میاد؟
شوهر من اومد یه جلسه ولی بعدش یه دعوای شدید داشتیم که زد ،وشیش رو شکوند و از اون روز یه هفته است که قهره. پنجشنبه هم مشاوره داریم و نمیدونم بیاد،.، نیاد،،، چیکار کنه.