2777
2789
عنوان

دلم طلاق میخواد ولی از زندگی بعد طلاق میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 26 پست

اگه از جا و رفاه مالی و روحی بعد از طلاق مطمئنی،بازم میتونی بهش فکر کنی،وگرنه بعنوان یه همخونه بهش نگاه کن.

خانمی الان تاپیک زده بود که یکماه رفته بود قهر برای طلاق،خانواده‌ای که همش تشویقش می‌کردن برا طلاق،بعدش شدن سوهان روح.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دایره بودنش همه جوره کنار اومده بودم و اصلا خانم لوسی نیستم که بگم حرف حرف من و اینا.. خیانت ت ...

متوجه ام خواهری ، شما نرمش داری ، شما خانمی ، روحیه زندگی بچه خونه با شماس🫂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اگه از جا و رفاه مالی و روحی بعد از طلاق مطمئنی،بازم میتونی بهش فکر کنی،وگرنه بعنوان یه همخونه بهش ن ...

این شرایط رو نمیتونم بگم ۱۰۰ درصدیه برام. ۷۰ درصد شاید. خودم کار میکردم و شغلم ازاده ولی به خاطر افسردگی دارم از دستش میدم. 

رمز نمیذاره. بنظر میاد میخواد درست بشه ولی نمیتونه.

این که رمز نمیزاره میگه خیانت کرده خدا میدونه شوهر من که اثر انگشت گذاشته چه غلطی میکنه ولی اصلا نمیتونم پلیس بازی کنم حس ندارم

این شرایط رو نمیتونم بگم ۱۰۰ درصدیه برام. ۷۰ درصد شاید. خودم کار میکردم و شغلم ازاده ولی به خاطر افس ...

اون خانمم وضعش خوب بود.حتی شوهرش بهش پول می‌داده.

کاربر چشمناز.

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و از ته دل احساس شادی کنی🌹

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

بعد طلاق پول میداد؟مگه بچه دارن؟

رفته بود قهر برای طلاق.

یه بچه هم داشت.

منم مشکل شما رو دارم ببین شوهر من انگار دست خودش نیست به قولی انگار یه خلا یا مشکل شخصیتی باعث میشه بره سمت این کار ما مشاوره رفتیم دکتر گفت دچار بیش فعالی هست کنترل هیجان نداره ولی ادامه نداد میخوام دوباره ببرم دارو بخوره شاید بشه درستش کرد با بچه شرایط جدایی ندارم متاسفانه

منم مشکل شما رو دارم ببین شوهر من انگار دست خودش نیست به قولی انگار یه خلا یا مشکل شخصیتی باعث میشه ...

میاد؟

شوهر من اومد یه جلسه ولی بعدش یه دعوای شدید داشتیم که زد ،وشیش رو شکوند و از اون روز یه هفته است که قهره. پنجشنبه هم مشاوره داریم و نمیدونم بیاد،.، نیاد،،، چیکار کنه. 

ولی من خودمم انگار به مشکل برخوردم. 

حس میکنم خوبم بشه من مشکل پیدا کردم.