2777
2789
عنوان

کاربر بهم گفت تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 122 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کجایه چیشده حالش؟

میگه میخوام خودکشی کنم . شکاکه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب میدونم الان کجایه

متوجه منظورتون نمیشم
تعلیق مشکیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میگه میخوام خودکشی کنم . شکاکه

من در جریان تاپیک هاشون بودم خیلی نگران کنندست ، چند بار هم گفتم بهشون شما سنی نداری از الان درگیر افکار خودکشی هستی همه ما ادما تو زندگیمون داریم با مشکلات دست پنجه نرم میکنیم ، ایشون تازه اول راههه نمیدونم چرا از این دنیا اتثدر سیره 

به هرحال من ممنونم به کاربرا اطلاع دادین

من در جریان تاپیک هاشون بودم خیلی نگران کنندست ، چند بار هم گفتم بهشون شما سنی نداری از الان درگیر ا ...

خواهش میکنم..کاش ببینن پست شما رو

من روانپزشک خوب تهران سراغ داشتم و معرفی کردممتاسفانه تهران نیست،،کاش تو شهر خودش یه روانپزشک خوب بر ...

منم بهش همینو گفتم

ایشونو میشناسم 

اولا ک امیدوارم این تاپیکو بخونه 

و بسیار الان علامت تعجب دارم ک چخبره 

با چند خانم بخاطر مشکلش در ارتباطه🥴

و بمن مربوط نیست فقط تعجب کردم 

دراخر این کاربر بجز کنکورش و درسش 

نیاز داره یه مدت تراپی و مشاوره بشه 

تا این شکاکیتش از بین بره ایشون

همش درگیره خیانتو اینا شده حتی ب نسبت های نزدیکش

هم شک داره!

ل شدت دلم براش میسوزه امیدوارم 

بلایی سر خودش نیاره 

استارتر اگه باهاش غیر از اینجا درارتباطی اینو از طرف من بهش بگو 

محدثه گفت خودکشی کار ادمای سست و ضغیف هست 

این برای یه پسر افتخاره که باوجود مشکلات ب موفقیت برسه 

اگه خودشو بکشه هم این دنیارو از خودش گرفته هم 

خودشو در اخرت شرمنده میکنه. لطفابهش بگو

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ایشونو میشناسم اولا ک امیدوارم این تاپیکو بخونه و بسیار الان علامت تعجب دارم ک چخبره با چند خانم بخ ...

سلام عزیزم

حتما بهش میگم درود بر شما

@ابروکمونی۲ @نازیلاbanoo

آخه سرچی مگه اینجا واسش خیلی مهم بوده ک درگیر بشه باکسی ؟بهش بگو نازیلا گفته تو زندگیت فقط خودت وسلامتیت مهم بگیر و نزار هیچکس و هیچ مشکل گذرایی روت اثر مخرب روحی وروانی وجسمی بزاره اون الان باید ب فکر این باشه که خودشو کمک کنه نه اینکه هی ب بار ناراحتیش اضافه کنه در آینده پشیمون میشه ک چرا تو این سن سال کم خودشو اینقد آزار داد بخاطر کی و چی؟ کی از خودش مهمتر بود مگه؟

اینارو بهش بگو

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁

ایشونو میشناسم اولا ک امیدوارم این تاپیکو بخونه و بسیار الان علامت تعجب دارم ک چخبره با چند خانم بخ ...

در ارتباط خاصی نیس اصلا حرف بدی نمیزنه جز همون پارانویدش

منم خیلی کم میام داره یه جورایی از اون حالش فرار میکنه منتها نمیدونه چیکار کنه هرچیم بهش بگی حرف خودشو میزنه باز

اول قبول داره ک اشتباهه کارش

تایید میکنه حرف بقیه رو باید با جلسه های  خیلی اساسی وزیاد تحت نظر روانپزشک باشه

حرفای ما کمی ارومش میکنه همین انشاالله که خدا هم کمکش میکنه🤲

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁