2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه  موهامو دکلره کردم راضیم تنوعه 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

چه رنگی گذاشتی و رنگ پوستت چیه؟

رنگ پوستم سفید . رنگ مو دودی و صدفی ترکیبی گزاشت واسم رو پایه  تقریبا ۹

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

مرسی عزیزم منم پوستم روشنه باید دیگه این هفته حتما دودلی رو کنار بزارم

من که انقد تعقییر کرم اگه خدا بخواد می‌خوام واسه عید رشد ریشه هامو بی رنگ کنم . ولی بعدش به موهات برس ماسک مو تو حموم استفاده کن . شامپو مخصوص مو رنگ شده بگیر سشوار نکش زیاد . که موهات خیلی آسیب نبینه

بچه ها من رنگ پوستم بین گندمی و سبزه اس 

دو سه ماه دیگه عروسیمه

موهام الان مشکی و نصفشون سفیدن مخصوصا شقیقه ها

به نظرتون حنا چند بار بذارم تا خرمایی بشن يا رنگ کنم ؟

چه رنگی بهم میاد؟

تا الان رنگ نزدم و هیچی بلد نیستم 

موهام کم پشت و نسبتا تا وسط کمرم

یعنی سشوار کشیدن موی رنگ شده ، ضرر می رسونه؟اتو مو چطور ؟

سشوار اره اتو مو در جریان نیستم .😂