2777
2789
عنوان

با پسر فقیر ازدواج نکنید

2645 بازدید | 114 پست

میخواستم تجربه خودمو بگم اینگه مسائل مالی خیلی پر اهمیته،دخترا نگین دوسش دارم،نگین قیافه ش خوبه،من تو چادر هم شده باهاش زندگی میکنم.

من از بی پولی خسته شدم

همسرم،اخلاقش خوبه،تحصیل کرده هست،منو دوس داره

عیبهاش اینه که خیلی بیخیاله،۴ ماهه از کارش استعفا داد چون ساعات کاری زیاد و حقوق کم بود،آلام بخاطر بیمه بیکاری،سرکار دیگه ای نمیره،چون حتی اگه بفهمن اسنپ هست بیمه بیکاری قطع میشه.هنوز بیمه بیکاری ش برقرار نشده۴ ماهه ی ریال درآمد نداشته.

اول ازدواج شغلش خوب بود و با کسی شریک بود خواستگاری اومدن فک کردم اوضاع خوبه.ولی رفتیم تو زندگی افتادیم تو قسط و...

همه ی طلاهای طی سالها فروختم.ی سرویس داشتم ک فقط گردنی ش ۳۰ گرم بود النگو چند تا و.....همه رو فروختم.همش میگفت میخره ولی نخرید.منم سخت نمیگرفتم.الان اسنپ هم نمیتونه بره.میگم برو کارگری میگه من لیسانس دارم شان من نیست بعدش لاغر بی جونم هست.بابام همش بهم میگه شما به گدایی میفتین.قهر کن بیا خونه م.بابام میگه بیا طلاق بگیر دوباره شوهرت بدم،دیوونه شدم.سخته بی پولی،اینکه هیچی نباشه غذا درست کنی،اینکه پول نباشه لباس گرم بخری.

من دوس ندارم طلاق بگیرم بابام ب شدت بددل و شکاک هست و خسیس.برام دعا کنید زندگیم رو ب راه شه.

چندخط اولو خوندم ولی فکر می کنم بیشتر مشکل اینه بی خیالن...

البته میگم مالی بسیارمهمه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

بی پولی ، بی‌حوصلگی میاره بد اخلاقی میاره دغدغه میاره اعصاب خوردی میاره و... وقتی صاحبخونه بیاد دم در اثاث بریزه کوچه آرامش نداشته باشه اخلاق به چه درد میخوره

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من مخالفم

ببخشیدا همسر شما جنم کار کردن نداره وگرنه اطرافم دیدم صفر بودن و با تلاش بعداز چند سال اوضاعشون خیلی خوب شده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

به نظرم باید با شوهرت صحبت کنی از این بیخیالی در بیاد یا از یه مشاوره کمک بگیر

هرکاری بهتر از اینه که برگردی خونه بابات پس اینو بذار گزینه آخرت

همه راه هارو برو تلاشتو بکن اگه نشد اونوقت به طلاق فکر کن شاید درست شد

دور از جون شما ی احمقی با همین استدلال ها ک دوسش دارم و ال بل داره میاد با برادر همسرم ک هیچی ندازه عملا با ماهی ۹تومن ۱۰تومن حقوق ازدواج کنه حرفی ام اگه بزنیم میگن حسودی کرد.ی وقتا فکر میکنم عقل نداره یعنی؟؟؟

تقصیر خودته فرتی طلا میفروختی براش آخه لیسانس چیه که کسر شانش میشه بگو یه سر برو کارخونه ها رو نگاه کن اکثراااا لیسانس دارن ولی مسئولیت سرشون میشه با وجود زن وزندگی نمیشینن تو خونه بیمه بیکاری بگیرن