2777
2789

دوستان کسی هست؟ میخوام ازش سؤال بپرسم 

که اگه مثلاً پزشک یا دندون پزشک بشی برای یه خانم 30 به بالا معمولاً تشکیل خانواده چجوریه؟ یعنی خواستگار پیدا میشه (نخندین بهم 🥲) می ترسم درسم رو ادامه بدم بعد پیر دختر بشم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه احساس میکنم همه تا اون موقع ازدواج کردن وکیس مناسب پیدا نمیشه 🥲

من هرموردی که تو دوست و آشنا دیدم که شرایط مشابه داشتن خواستگارای خیلی خوبی براشون اومده الانم که کلا سن ازدواج بالا رفته بهترین کار اینه که ادم تمرکزشو بذاره رو پیشرفت و ارتقای خودش از همه نظر

من هرموردی که تو دوست و آشنا دیدم که شرایط مشابه داشتن خواستگارای خیلی خوبی براشون اومده الانم که کل ...

آره قبول دارم، اول باید آدم خودش رو بزرگ وبالغ وبا ارزش بار بیاره ولی تو شهرستان ما متأسفانه میگن پیر شده سنش بالاست 😞هی حرف حرف حرف دیوونه شدم 

ببین درستو بخون و قوی باش این بین خواستگاره خوبی داشتی حتما روش فکر کن نزار برای بعد از اتمام درس . 

دوتاشو در کنار هم پیش ببر.

یکی از فامیل دور ما دندون پزشکه اما متاسفانه با سن بالا ازدواج نکرده . البته علتشو نمیدونم چرا 

شخص دیگه ای هست اون ازدواج کرده البته زمانی که پزشک عمومی خونده بود ازدواج کرد بعد تخصص خوند 

کلا من بشدت مطمعنم شما پزشکی دندونپزشکی قبول بشو نیستی 😁😁😁

کسی که این رشته ها میخواد کل فکر و ذکرش درسه نه اینکه نگران پیر شدن و شوهر کردن باشه 

یه دانشگاه آزاد برو بعد یه سالم شوهر کن خیالت راحت تره 

اینو کاملا جدی گفتم بهت 

تا اخر بخون🙏این کامنتو توی یکی از تاپیک های دیگع ات هم گذاشتم الانم دوباره میذارم

من خودم مامانم منشی پزشکه،پزشکی که چهار تا خواهر برادر دکتر داره،پدرم با قشر پزشک خیلی برخورد داره خودمم شغل مربوطه،هزار تا دکتر د دندون پزشک و دارو ساز دیدم

کادر درمان مخصوصا پزشک ها و دندون پزشک ها ۹۵ درصدشون ۲۸،۲۹ به بالا ازدواج میکنن

مثلا تعداد اینترن های ۲۵ ساله ای که مجرد باشن،یا حتی استاجر ها خیلییی کمه 

اکثرا عمومی رو تموم کردن بعد از طرح تازه به فکر ازدواج افتادن

متخصص های دور و برم همه ۳۰ به بالا ازدواج کردن

بعد از رزیدنتی و ...

شما همین که دندون پزشک بشی کیس های خوب تا اخر تحصیلت خواهی داشت و هم رشته ای های خودتم هستن خیالت راحت

جدای از همه اینا عزیزم ازدواج قسمت،اون ادمی که بخواد بیاد،میاد 

ربطی هم به سن و کادر درمان و ... نداره،اینکه چه کسی تو سرنوشتت باشه مهمه و اون ادمه اگر قسمت شما باشه،تو هر شرایط و سنی که باشید بالاخره میاد

خاله خودم ۳۸ سالگی ازدواج کزد،هیچکسم فکر نمیکرد که چنین زندگی خوبی داشته باشه

آره قبول دارم، اول باید آدم خودش رو بزرگ وبالغ وبا ارزش بار بیاره ولی تو شهرستان ما متأسفانه میگن پی ...

شما سعی کن اهمیت ندی چون زندگی چیزی فراتر از ازدواج و بچه بزرگ کردنه، اینارو هرکسی میتونه به وقتش انجام بده ولی موفقیت و رسیدن به درجات بالا کار هرکسی نیست. درست و ادامه بده و برای اهدافت تلاش کن اگه این وسط در کنارش خواستگاری هم اومد و شرایطش با شما جور بود روش فکر کن

ولی نذار جوری بشه که خدایی نکرده بعدا با خودت بگی چرا اینکارو نکردم و تبدیل بشه به ای کاش

این نگاه غیرعادی به رشته پزشکی و دندانپزشکی در جامعه ما عجیب رو اعصابه!

خیلی چیزها نسبت به عنوان شغلی و نام رشته‌ی تحصیلی فرد تو فرایند ازدواج در اولویت هستند. اما متأسفانه ذهنیت غیرعادی که نسبت به پزشک و.. هست برای بعضی حکم می‌کنه چون شخص رشته‌اش فلانه (حتی معلوم نیست شخص از نظر سطح علمی و تبحر و تخصص در چه حدیه) پس با هر اعتقاد، وضعیت خانوادگی، شرایط خلقی و... سنش بشه دویست سال هم برسه یک عده به صف ایستادن که والاحضرت از ببنشون انتخاب کنه!

کلا من بشدت مطمعنم شما پزشکی دندونپزشکی قبول بشو نیستی 😁😁😁کسی که این رشته ها میخواد کل فکر و ذکرش ...

عزیزم، همهٔ ما انسان هستیم و سلامت روان ما هم مهمه. من میخوام خانوادهٔ خوبی هم داشته باشم، به نظرم آدم نرمال همهٔ جوانب رو در نظر میگیره. چرا کسی نباید به این موضوع فکر کنه؟ 

عزیزم، همهٔ ما انسان هستیم و سلامت روان ما هم مهمه. من میخوام خانوادهٔ خوبی هم داشته باشم، به نظرم آ ...

بخاطر اینکه رشته های پزشکی و دندون خیلی قبول شدنش سخته 

احتیاج به تمرکز و پشتکار و خوندن زیاد داره 

می‌بینید که بجز سهمیه دارها همه ی کسایی که قبول شدن جزو باهوشا هستن ولی با این وضعیت تاپیک زدن شما و دغدغه ی شوهر کردن بجای درس خوندن و رقابت با همچین رقبای سرسخت و قوی که دارید من که بعید می‌دونم قبول بشید