2777
2789

سلام دوستان 

داداشم قصد نامزدی داره با دوست دخترش

تا چند ماه آینده دارن آشنا میشن 

الان مامانم میخواد ی چیزایی آماده کنه در حد نی نی سایت وضعشون خوب نیست 

سی ملیون داره میخواد ی تیکه طلا بخره نمی‌دونیم چی بگیریم   نظر شما چیه  .اصلن بگیریم فردا عروس نمیگه سلیقه م نیست  النگو آینه ای بگیریم یا ی پلاک و گوشواره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم والا اینجا اینقدر حرفا میبینم می‌ترسیم همین باعث اختلاف بشه

نه بگیرید خیلی شیک و مجلسی هم کادو بدید میتونید بگی شاید سلیقه ت نباشه ولی سرمایه ست هر وقت بخوای میتونی عوض کنی

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

اینجا خیلی پولدارن. ۷۰ملیون پولی نیست واسشون

آهان نه بابا عزیزم .از خداش هم باشه توی این گرونی دارید براش طلا میگیرید من مادرشوهر زورش می اومد طلا بگیره حتی یه انگشتر . دمتون گرم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

سلام مبارک باشه

برای کادو میخواد بده بهشون یا رو حساب خرید عروسی؟ 

اگر کادو هستش النگو خوبه.  نیم ست هم خوبه 

اگر میخواد بعنوان خرید بدین بهتره از الان دلخوری به وجود نیاد یه سکه بخرید بدین به داداشت بگین در حد همین سکه یا طلا اب شده برو براش خرید کن با سلیقه خودش

اینجوری هم خوشحال میشه با سلیقه خودش خریده 

هم شما به صورت نامحسوس بودجه براش در نظر گرفتین

آهان نه بابا عزیزم .از خداش هم باشه توی این گرونی دارید براش طلا میگیرید من مادرشوهر زورش می اومد طل ...

والا امروز یاد عقد خودم افتادم زنگ زدم ب شوهرم بعد ۱۳سال میگم یادته هزار تومنی ندادن میگه چیکار کنم اونا ب غریبه بهتر میدن تا خودی

والا امروز یاد عقد خودم افتادم زنگ زدم ب شوهرم بعد ۱۳سال میگم یادته هزار تومنی ندادن میگه چیکار کنم ...

انشاالله خوشبخت بشن عروس و داداشتون . دم مامانتون هم گرم خدا بهش بیشتر بده🌹🌹

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

سلام مبارک باشهبرای کادو میخواد بده بهشون یا رو حساب خرید عروسی؟ اگر کادو هستش النگو خوبه. نیم ست ه ...

خب کادو هم جز خریده دیگه. میخواد محضر بده یا وقتی اومد خونمون. میخواد یکیشون آماده کنه چون اون موقع خرید حلقه نشان. و محضر جشن هست. فشار رومونه