2777
2789
عنوان

داستانی که حالمو بد کرد

452 بازدید | 8 پست

داستان مهسا دختر 11ساله که به فرزند خوندگی گرفته شد و به قتل رسید رو شنیدین؟ امروز تو برنامه x دیدم یه نفر توییت زده بود واقعا حالمو بد کرد خدایا ظلم تا کی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توضیح بیشتر بده

روزنامه شرق در گزارشی از مهسا گلستانی، دختر ۱۱ ساله‌ای که به سرپرستی گرفته شده بود و بر اثر شکنجه پدرخوانده و مادرخوانده خود در کاشمر به قتل رسید، نوشت: در بدن مهسا رد سوختگی وجود دارد و این کودک و برادرش در خانه این دو نفر بارها مورد خشونت فیزیکی و سوءاستفاده قرار گرفته‌اند.

ن چیه

حجت الاسلام اسماعیل بلوچ‌زاده؛ دادستان عمومی و انقلاب کاشمر گفت: فوت این دختر 11 ساله در یکی از مراکز درمانی کاشمر با علائم کبودی و شکستگی روی بدن به عوامل انتظامی و قضائی گزارش شد؛ این موضوع در حالی مورد تحقیق و تفحص قرار گرفت که مشخص شد دختر مذکور، سه ماه قبل به صورت فرزندخوانده به خانواده‌ای کاشمری سپرده شده است.

با تحقیقات صورت‌گرفته درحال‌حاضر پدرخوانده و مادرخوانده این نوجوان با قرار تأمین کیفری در بازداشت هستند اما هنوز نتیجه قطعی تحقیقات پزشکی قانونی درباره علت فوت دخترخوانده 11 ساله این زوج که اصالت نیشابوری دارد، مشخص نشده است.

بسیار اندوهگین و افسرده شده‌ام بعد از شنیدن خبر مرگ دردناک مهسا گلستانی عزیز.

اولا قانون باید به جای این که مهسای عزیز و برادر معصوم‌ش از خانواده زیستی خود جدا کند و عدم صلاحیت  نگهداری به خانواده‌ش بدهد باید به دنبال سروسامان دادن به اوضاع خانواده مهسا می‌ افتاد تا زندگی آرام و نرمالی در کنار هم داشته باشند.

دوماً چرا از مدرسه مهسا خبری نیست؟ مگر مدرسه نمی‌رفت؟ مگر بهزیستی نباید به مدرسه و محل زندگی دختر مدام سرک می‌کشید؟ و هزاران سوال بی جواب دیگه که باید به خاطر این فرشته‌های معصوم روی زمین و آینده ایران بی جواب نماند و با تمام افراد مستقیم و غیر مستقیم که در بوجود آمدن این حادثه دردناک دخیل هستند به اشد مجازات برسند.