maviiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 266 عنوان خانومایی که زایمان طبیعی کردین 54 بازدید | 4 پست من نزدیک دوماهه اززایمانم میگذره تا۴۰روزخونریزی داشتم وبعدقطع شدبعداز۴۰روزرابطه داشتم ک دوباره خونریزیم شروع شدهی بقیه گفتن پریودشدی خونریزیمم عین پریودی بود۱۰روزبعدخونریزیم دوباره قطع شد من فک کردم ک پریودم تموم شده بعد دوباره رابطه داشتیم الان دوباره خونریزی دارم.نوبت دکترگرفتم دکترمیرم ولی میترسم ممکنه ازبخیه هام باشه؟یه موقه جوش نخورده باشن یا ازداخل پاره وبازمونده باشه؟؟ 1403/08/21 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مصدقیان عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3483 عزیزم تا دو یه ماه طول میکشه منظم بشهنترسفقط فشار نیار دو سه ماه زمان نیبره
maviiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 266 عزیزم تا دو یه ماه طول میکشه منظم بشهنترسفقط فشار نیار واقعا؟؟من نگران بودم ک نکنه بخیه هاازداخل دچارمشکل شده باشن وداخل بازوگشادشده باشه
مصدقیان عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3483 واقعا؟؟من نگران بودم ک نکنه بخیه هاازداخل دچارمشکل شده باشن وداخل بازوگشادشده باشه نه خیلیا از اطرافیانم سه ماه بعد زایمان خوب شدناستراحت کنید و فشار نیارید چون رحم هنوز به حالت اول برنگشته و ضعیفه