2777
2789
عنوان

زندگی با پدرو مادر تو سن بالا

353 بازدید | 23 پست

واقعا سن ادم که میره بالاو سن مامانو باباشم میره بالا زندگی باهاشون خیلی سخت میشه

من مشکل ساعت خواب و بیداری دارم باهاشون، هر روز ۶ صبح منو بیدار میکنن میگن پاشو توام

یا شبا هی میان میگن جرا نمیخوابی صب میخوای بری سرکار

دوستم با مامان باباش مشکل داره موقع غذا خوردنشون

میگه باباش هی عطسه میکنه موقع غذا خوردن دست نمیگیره جلوش دهنش هرچی بهش میگن و همه جا رو کثیف میکنه

مامانو باباش همش با دهن پر حرف میزنن و غذا از دهنشون میریزه روی فذاها هرچیم بهشپت میگه بابا غذاتونو بهورین با دهن خالی حرف بزنین باز همینکارو میکنن و هر روز نمیتونه غذا بخوره حالش بد میشه

دیرتر میره خونه که اونا غذاشونو خورده باشن یا یه چیزی میگیره سرکار میخوره و میره

یه دوست دیگم از دست مهمونیای خونوادگیشون اعصاب براش نمونده هر روز بعد دو شیفت کار میره خونه میبینه پنج شیش تا مهمون نشستن تو خونشون و باید لباس عپض کنه بیاد بشینه پیش این مسنا و هی لبخند بزنه باهاشونو حرف بزنه

هرچیم مه بابا اخر هفته دعوت کنین باز میره خونه میبینه همسایه و دخترشو نوش نشستن تو خونشون

واقعا خیلی عجیب میشن خونواده ها

با این وضع حقوقا و زندگیا هم نمیشه مستقل شد بدونه ازدواج، چیکار باید بکنیم واقعا

کاش میشد یه سری خونه هایی میساختن سوییت طور برای مجردا فقط با قیمت کم

صبح ميشه اين شب، صبر داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد آخر واقعا عالی بود من همین الان دلم پر بود

خودمم

خسته ازم هممون

واقعا کاش میشد مستقل شد

یا خونه هامون اپارتمانی نبود یه کانکسی چیزی تو حیاط یا رو پشت بوم درست میکردیم

صبح ميشه اين شب، صبر داشته باش

تمام این مشکلات و قبول دارم اما بودن باهاشون به دنیایی می ارزه...چون تمام این روزا میگذره و یروزی فقط حسرتشونو میخوریم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

انگار داشتی زندگی منو میگفتی😔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

ب نظرم نظر شخصیمه کسی نخوردم ....برا کسانی ک خانواده های اذیت کننده دارن ....از ۲۰ ب بعد با خانواده زندگی کردن واقعا سخته.....نمیگم شوهر کنن میگم سخته ....کاش میشد مثل کشورای دیگ خونه هایی مخصوص مجردین بالای ۲۰ وجود میداشت

تمام این مشکلات و قبول دارم اما بودن باهاشون به دنیایی می ارزه...چون تمام این روزا میگذره و یروزی فق ...

نه واقعا نمی ارزه چون جوونی و اعصاب و روان آدم از بین میره

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

واقعا سخته درک میکنم منم جا داشتم می رفتم نبینمشون

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد