2777
2789
عنوان

اووووو چه خبره چرا همه طرفدار شوهر من شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12546 بازدید | 138 پست

عزیزم حق با شوهرته چرا جبهه میگیری 

اون پول اون زمان ارزشش خیلی بود الان اگه برادرت خیلی با وجدان باشه باید با سودش بهتون پس بده 

قبول کن که کار برادرت زشته و قابل توجیه نیست

هر مشکلی تو زندگیت پیش بیاد مقصرش خودتی چون تو ازدواج کردی و اول باید طرف شوهرتو بگیری

نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋
تو اون کار که ما شریک بودیم ضرر کرد ۵۰۰ میلیون ۵۰۰ میلیون ۶ سال پیش

وقتی وضعش خوب شد چرا نیومد ۳۰ تومن یجا بده؟؟؟؟؟

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر پافشاری کنی ما میگیم داداشت مقصره 

منم وام ازدواجم ۳۰تومن بود اون موقع طلا گرمی ۱۰۰و خرده ای بود میدونی ینی چی؟؟؟

ما تونستیم با وام ازدواجمون خونه بخریم البته پول روش گذاشتیم

ولی شما از ۳۰ تومن الان حرف میزنید ک فوقش ۶گرم طلا بشه

کاش همونطور ک داداشت ب فکر خانوادشه تو هم ب فکر شوهرت باشی و پشتش بمونی حقتونو بگیرید ،هیشکی جز شوهرت برات نمیمونه اگه قصدت طلاقه لطفا بعدش بیا همینجا بگو ببینیم داداشت چقدر حمایتت میکنه

ببین شما دراصل یه پولی رو قرض دادین برادر شما نمیخواست به شما سود بدا همون چهار سال قبل که کم کم داشت وضعش خوب میشد اصل پول شما روپس میداد باز اون پول اون سالها به دردی میخورد شما خانوادت رو به شوهرت ترجیح میدی همین اینقدرم خودتو ایندر اوندر نزن اینجا کسی شوهر شمارو نمیشناسه فقط بی طرفانه قضاوت کردن کاری که شما نمیکنی

ببخشید ولی شوهرت حس می‌کنه خر  فرض شده طرف اینهمه خرید می‌کنه ولی قرض شما رو به قیمت ۱۰سال پیش میده خب معلومه اذیت میشه شما هم بیشتر اذیتش می‌کنی

این برادر اگه برادر من بود انکارش میکردم کلا

والا شما تحریف کردین از کی تا حالا شراکت یعنی فقط تو سود شریک میشم و تو زیان نه😵‍💫

اگه شوهرت نمیخواست تو ضرر شریک بشه همون موقع دعوا میکرد پولشو پس میگرفت ، الان داداش شما تو سوده پس باید پولی که قرض گرفته رو بده

تو اون کار که ما شریک بودیم ضرر کرد ۵۰۰ میلیون ۵۰۰ میلیون ۶ سال پیش

فک کنم خُلی چیزی هستی در مقابل فهمیدن سخت مقاومت میکنی بنظرم طلاق بگیر شوهرت از دستت راحتشه

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

حق با شوهرت چه خوشت بیاد چه بدت بیاد 

الان که داداشت سود کرده شما تو سودش شریکین که میگین شراکت سود زیان داره الان داداشت بع شما شوهرت باید نفری ۶۰۰بده 

کاربر قدیمی هستم‌( لیلدا)ترکیده🫠