2777
2789
عنوان

اووووو چه خبره چرا همه طرفدار شوهر من شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 12546 بازدید | 138 پست

استارتر وقتی ۱۸ صحفه کاربرا میگن کارت اشتباه بوده حتما یه چیزی هست دیگه مگه میشه این همه آدم بی دلیل مخالف شما باشن؟ شما که خودت دانای کلی چرا تاپیک زدی؟ 

درضمن شوهر شما همه ی عصبانیتش بخاطر پول نیست طرفداری های شماست که عصبی ترش کرده.

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم یکی هستی عین برادرت،خانوادگی مشکل دارید

اگر جای همسرت بودم فقط کافی بود یه بار دیگه از اون برادر زبون نفهم تر از خودت دفاع کنی تا پرتت کنم خونه بابات اینقدر اونجا بمونی موهات سفید شه

بدبخت شوهرت گیر قوم ثمود افتاده... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

چقدر سنگ خانوادتو به سینه میزنی پدرم برادرم اگر زندگی شما برا برادرت مهم بود پولتونو به نرخ روز میداد زنم باید تحت هرشرایطی پشت شوهرش باشه من خودم همسرم ر اشتباه هم بگه پشتشم شوهرمم همینطور ما یه خانواده نشکیل دادیم پشت هم برا بقیه نباشیم اون زندگی نمیشه شماهم پشت سوهرت باش کم پدرو برادر بکن اونا زندگی خودشون دارن تو خواستی طلاق بگیری برادرت ککش نگزیده

عزیز اینطور ک‌ معلومه شما معنی شراکتو نمی‌دونید. درسته موقعی ک تو ضرر بوده شما باید پای ضررش وایمیسادیدو طلب پول نمی‌کردید ک شوهر بنده خداتم حتی ب روش نیاورده.ولی وقتی به سود رسیده باااااید پول شما رو پس می‌داده ک نداده.خدا ازش راضی نیست اینجوری.بعدم وقتی صد نفر دارن میگن برادرت کلاهبرداری کرده وحق با شوهرته از موضعت کوتاه بیا و یکم فکر کن حتی یک نفر با شما موافق نیست پس شما داری اشتباه می‌کنی.ب برادر کلاه بردارت بگو هرچه زودتر پول مارو پس بده زندگیمو سیاه کردی. یه بار زن باش و پشت شوهرت بمون

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

ببین برادرتو الان وضع مالیش خوب شده میتونست حساب کن 30میلیون اون موقع رو به قیمت روز الان به شما برگردونه رو حساب خواهر برادری چه اشکالی داشت!؟شما اون زمان بهش اعتماد کردید پول دادید اونم باید الان که پولدار شده جبران میکرد

حق با شوهرته لطفا پشت شوهرت باش و برای یک بار هم شده بهش بگو حق داری تا دلش اروم بگیره

اون دوره ک ۳۰تومن دادید داداشت گفته بهتون برمیگردونه نگفته شمام شریکم بشید باهم کار کنیم ...پدرت کمک کرده بخاطر دخترش کمک کرده ..شوهرت هی ب پدرت گفته بیاید کمک کنید؟؟ قطعا نه ..خانوادت خودشون خاستن...۳۰تومن ۶سال پیش خیلییی پول بودع اون زمان ...بعدم سوهر شما هم ک بیکار میشع اگ اون پول اون موقع تو‌دستش بود شاید یکاری میکرد ...با بی پولی اون زمان تازه خودشم قسط وامارو میداده ..هرچند ب الان پولی نبوده ..ولی اون موقع بازم پول زیادی بوده ....