خواستم اونجا جواب بدم که نمیدونم به چه علت قفل شده نمیدونم چه چیز خلاف شرعی توش بود حالا بماند
بعدش واقعا خانومای محترم تا حالا معنی شراکت به گوشتون خورده شراکت یعنی شریک بودن تو سود و زیان. نمیشع که فقط تو سود شریک بود در این صورت چه فرقی با نزول داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگرم من میگفتم برادرم پول و پس بده رو حساب خواهر برداری و این بود که بعدها وضعش خوب شد وگرنه حقیقتا تو اون شراکت ازهر کی میخوایید بپرسید نمیشع فقط تو سود شریک بود و تو ضرر نه پس بگید بهمون نزول میداد دیگه 🫤🫤
سوما من پدرم تو این ۶ سال ازدواج همیشسششه مثل حامی پشتمون بود هر جا هر وقت کم داشتیم یا خواستیم کاری کنیم پول نداشتیم پدرم کمک کرد بدون اینکه پس بدیم
فقط موقع ماشین خریدن ۵۰ تومن داد گفت اونو بزار به حساب داداشت به شوهرت بگو کوتاه بیا که شوهرم قبول نکرد و فقط همین ۵۰ تومن رو پس داد هر چقدر تو اون شش سال بابام کمک کرده بود نداد من خودم شاغلم دو ساله تمام این دو سال پول من و پول تو نکردم هر چی داشتم آوردم وسط این زندگی مگه انتظار زیادی بود بخاطر ۶ سال حامی بودن بابام و ۶ سال زندگی خودم باهاش دوسال پابه پاش دویدن برای زندگی از اون پول میگذشت