2777
2789

من الان چه غلطی کنم چیکار کنم زود خوب بشم 

شربت دیفن هیدرامین قرقره میکنم ومخلوط  عسل و زنجبیل و لیمو ترش میخورم 

چیکار کنم بدتر نشم 

خیلی هم گلوم ملتهب شده درد می‌کنه 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

برو دکتر متخصص واقعا نمیشه سرخود دارو خورد منم رفتم دکتر ازیتو داد دکتر عمومی هم حتا دارو ننوشت و فقط ۵ ساعت معطلم کرد

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خورده بودم هیچی فقط تحمل کردم تا خوب شدم دارو اصلا نخوردم

برای بچه ضرر نداره؟ بچه عفونت نگیره یه وقت؟ 

برو دکتر متخصص واقعا نمیشه سرخود دارو خورد منم رفتم دکتر ازیتو داد دکتر عمومی هم حتا دارو ننوشت و فق ...

من که هیچی دارو نخوردم نمی‌خوام هم بخورم ولی میترسم بچه این وسط با عفونت به دنیا بیاد اگه درمان نشه

من که هیچی دارو نخوردم نمی‌خوام هم بخورم ولی میترسم بچه این وسط با عفونت به دنیا بیاد اگه درمان نشه

اره ممکنه 

در هر صورت خرجش یه دکتر رفتنه ارزش ارامش اعصابو داره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دارو نخوردم اصلا ، با غذای مقوی و میوه و آجیل و استراحت کامل رفع شد هر چند که اذیت کننده س ولی باید تحمل کرد برای نینی هم نگران نباش چیزیش نمیشه، هم اینکه به خودت برسی و استراحت کنی بهترین دارو برای تو و نینیت هست. فلفل دلمه ی حتما کنار غذات مصرف کن. برای التهاب گلو ( آب لیموترش تازه بعلاوه عسل و یه حبه سیر کوچیک رنده شده رو ترکیب کن بخور زود تاثیرشو میزارهه )

دارو نخوردم اصلا ، با غذای مقوی و میوه و آجیل و استراحت کامل رفع شد هر چند که اذیت کننده س ولی باید ...

ممنونم عزیزمممم 

اتفاقا الان داشتم فلفل دلمه ای خالی خالی گاز میزدم می‌خوردم 😁