برو دکتر متخصص واقعا نمیشه سرخود دارو خورد منم رفتم دکتر ازیتو داد دکتر عمومی هم حتا دارو ننوشت و فقط ۵ ساعت معطلم کرد
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که هیچی دارو نخوردم نمیخوام هم بخورم ولی میترسم بچه این وسط با عفونت به دنیا بیاد اگه درمان نشه
اره ممکنه
در هر صورت خرجش یه دکتر رفتنه ارزش ارامش اعصابو داره
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
دارو نخوردم اصلا ، با غذای مقوی و میوه و آجیل و استراحت کامل رفع شد هر چند که اذیت کننده س ولی باید تحمل کرد برای نینی هم نگران نباش چیزیش نمیشه، هم اینکه به خودت برسی و استراحت کنی بهترین دارو برای تو و نینیت هست. فلفل دلمه ی حتما کنار غذات مصرف کن. برای التهاب گلو ( آب لیموترش تازه بعلاوه عسل و یه حبه سیر کوچیک رنده شده رو ترکیب کن بخور زود تاثیرشو میزارهه )