2777
2789
عنوان

بچه ها نیاز به همفکریتون دارم

282 بازدید | 43 پست

دیروز داشتم با خواهرشوهرم حرف میزدم. تلفنی. مسیر صحبت به این سمت رفت که ایشون گفت آره من قرص اعصاب میخورم و بدون قرص نمیتونم و مشکلات زیاده و 

منم گفتم الان اینقدر مردم زیر بار مشکلات هستن دیگه مشکلات اعصاب رفته تو ژن ما (توجه کنید خودم رو هم جمع بستم)

دقیقا همین حرفو زدم . نه کمتر نه بیشتر 

ایشونم فورا برگشت گفت شاید تو ژن کاظمی ها(فامیلی من) باشه تو ژن ما که نیست. 

بچه ها خواهرشوهرم همش اینجوری  به من تیکه میندازه. منم ساکتم همش. به جان مادرم مرگ خودم یک بار هم جوابشو ندادم. ولی دیروز خانوادمو در آورد. در صورتیکه ما اصلا یه قرص هم‌نمیخوریم.. کل خانواده خودشون حتی دخترای نوجوونشون پزشک اعصاب میرن و قرص مصرف میکنن. از دیروز قلبم گرفته 

جوابشو ندادم 

بچه ها چیکار کنم ؟ بهم بگین چی بگم ؟ چطور الان که یک روز گذشته حواب بدم 

میترسم چیزی بگم دعوا بشه خواهرشوهرا و مادرشوهرم ، همسرمو تک بندازن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم خیلی اروم میگفتی من یهچیزی گفتم شما چرا بخودت گرفتی؟بعدشم میخندیدی با آرامش بدون عصبانیت جواب ...

میدونم باید جواب بدم ولی لال میشم متاسفانه

الان دیگه هیچی نگم ؟

واقعا دیر به مغزم میاد جواب دادن . ای خدا اینم شانس ما

اصلا به خودت فکر منفی نده منم اوایل میگفتم دیر به ذهنم میرسه جواب بدم از یه جایی به بعد به خودم تلقین میکردم من پرروام کسی قرار باشه تیکه بهم بندازه تو نطفه خفه ش میکنم انقدر گفتم ب خودم که اخرش هم همین شد

اصلا به خودت فکر منفی نده منم اوایل میگفتم دیر به ذهنم میرسه جواب بدم از یه جایی به بعد به خودم تلقی ...

دست راستت رو سر من گلم 

خیلی خستم از تیکه هاش‌ . همیشه میترسم چیزی بگم دعوا بشه دلم واسه شوهرم میسوزه 

آره درسته جواب ندادم بلد نیستم جواب بدم الان دیگه هیچی نگم ؟

ول کن تورو خدا خودتو با حرفای الکی عذاب نده خب تو که قرص نمیخوری و اون میخوره

منم یه خاله دارم که از هر چی بگی یه جوری یه داستانی درست میکنه ما که بهش میخندیم تو هم بهش بخند و بیخیال شو

دست راستت رو سر من گلم خیلی خستم از تیکه هاش‌ . همیشه میترسم چیزی بگم دعوا بشه دلم واسه شوهرم میسوزه

چه دلیلی داره با خواهرشوهرت اصلا تلفنی حرف بزنی که بخوای اینو بشنوی. رفت و آمدتو خیلی کم کن. باهاشون رسمی باش.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.